Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så ska drottning Elizabeth och Philip fira sin bröllopsdag

17 nov, 2017, 14:00 
Agneta Nisbeth
Bjuder in hela familjen.
Annons

På måndag har drottning Elizabeth, 91, och prins Philip, 96, varit gifta i 70 år. Men något större party blir det faktiskt inte. Drottningen och hennes make kommer istället att bjuda in resten av familjen till en mer stillsam middag på Windsor Castle.

Detta innebär att slottet då kommer att stänga sina dörrar för allmänheten under hela dagen. Prins Charles, som precis fyllt 69 år, och hans hustru Camilla kommer givetvis att finnas på plats, precis som de andra syskonen prinsessan Anne, 67, prins Andrew, 57, och prins Edward, 53, med sina familjer. Det innebär att både prins William, Kate och prins Harry kommer att gästa middagen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Nyförälskade Elizabeth och Philip år 1947. Samma år som de gifte sig.

Prins Philip och drottning Elizabeth har verkligen varit ett strävsamt par som hållit ihop under 70 långa år. De gifte sig den 20 november 1947 i kyrkan Westminster Abbey i London. Philip har i mångt och mycket varit drottningens stora stöd i livet och kunnat säga precis vad han tycker och känner. Även om han nu pensionerat sig från alla officiella uppdrag finns han med vid sin hustrus sida så ofta han bara kan.

Foto: IBL

Annons