Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så ska William och Kate njuta av sommaren på Anmer Hall

19 maj, 2014, 14:39 
Annons
Anmer-hall-6

Prins Williams, Kates och lille Georges nyrenoverade sommarresidens Amner Hall på Sandringham-ägorna in reds nu för fullt.

Nu längtar verkligen Kate efter sommarlovet på Anmer Hall. William och Kate siktar på att skapa det perfekta sommarhemmet åt sitt barn. De har tagit sig an Anmer Hall, som  drottningen gett till paret för att användas som sommarhem.

Anmer-Hall-7

Det har hänt mycket. “The Hall” har fått en ny parkering utanför kyrkan och en ny garageuppfart upp till stora entrén vid huset.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Amner-Hall

Här ser vi nya bilder på Anmer Hall. Byggnadsställningarna avslöjar att renoveringen fortfarande pågår. På ägorna finns en tennisbana och en swimming pool.

Kate och William planerar hur semestern ska se ut. Det blir härliga dagar på de stora ägorna. Lille George ska få provsitta en ponny. Det finns naturligtvis hästar i närheten. Drottningen och prins Philip bor inte långt bort.

Anmer-Hall-1

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

 

 

Annons