Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Så stöttas Margrethe av kungen och drottningen – kan ändra allt

14 feb, 2018, 10:12 
Margareta
Drottning Silvia och kung Carl Gustaf stöttar drottning Margrethe nu efter prins Henriks död.
Annons

Det är en tuff tid just nu för den danska kungafamiljen, och i Sverige finns stöd om familjen skulle behöva. Det svenska kungaparet ställer upp för sina släktingar i alla väder, och självklart kommer de att finnas på plats vid drottning Margrethes sida när hon behöver.

Ännu är inget beslutat kring prins Henriks begravning, men det vi vet är att kungen är redo att ställa in alla framtida engagemang om det skulle behövas, inklusive OS.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Som det nu är planerat kommer kungen och drottningen att åka till OS. Planeringen av kungafamiljens program kan komma att ändras när begravningsdatumet kommuniceras, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Annons