Sådan mor – sådan dotter! Gulliga detaljen som förenar Kate och Charlotte

Lilla Charlotte har ärvt sin mammas fina tjocka mörka hår och är söt som socker. Kate hade matchat frisyren med sin dotter när de båda häromdagen bar flätor i håret.

Att Kate har en speciell fingertoppskänsla när det kommer till kungliga frisyrer visste vi sedan länge. Men att prinsessan Charlotte tar efter sin mamma blev tydligt häromveckan.

När prinsfamiljen besökte Chelsea Flower Show för att njuta av grönskan i en särskild trädgård för barn, som Kate dessutom skapat själv(!), fick vi se den gulliga detaljen som förenar mor och dotter. Flätan!

Charlotte verkar tycka om att gunga.

Charlotte verkar tycka om att gunga.

För första gången fick vi se Kate i en lite tjockare fläta, lätt inbakad på båda sidorna av håret. Och Charlotte matchade sin mamma med en likadan frisyr och tillsammans utgjorde de en riktigt söt duo.

intervju att han tyckte det var en mardröm at göra en hästsvans och att han inte har så mycket hår att öva på.

William har tidigare berättar att han tycker att det är en mardröm att göra en hästsvansar, på Charlotte, eftersom han själv inte har så mycket hår att öva på.

Fin fläta. Precis likadan som sin mamma.

Pappa William har svårt att frisera sin dotters hår

Man kan ju undra vem det är som fixar lilla Charlottes hår. Prins William har till tidningen People sagt att han knappt är duglig till att göra en enkel frisyr. Han berättade att han kunde göra en hästsvans på Charlotte, men att det också är det enda och att han heller inte har så mycket hår att öva på. William refererade även till att göra en hästsvans som “en mardröm”. Ja du, William, det är helt enkelt bara att öva!

Kate i flätan.

Kate i flätan.

Foto: TT