Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sådan mor sådan dotter...

16 jun, 2010, 15:47 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
victoria_silvia

Drottning Silvia som brud 19 juni 1976.
Drottning Silvia som brud 19 juni 1976.

Kronprinsessan Victoria har samma vackra mörka drag som mamma drottning Silvia och även klädseln kan till och från vara mycket lika…

Såhär några dagar före bröllopet spekuleras det i om kronprinsessan Victoria kommer bära samma slöja som drottning Silvia och/eller det traditionella kamédiademet som mamma Silvia, fastrarna prinsessan Birgitta och prinsessan Désirée bar vid sina bröllop. Det spekuleras även för fullt i om det verkligen är Pär Engsheden som gör brudklänningen eller inte – han är nämligen den enda designern som är bjuden på bröllopet. På lördag får vi se om Victoria är lik mamma Silvia eller inte.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I bildspelet nedan bjuder vi på stilar där Victoria liknar sin mor – sådan mor sådan dotter…

Av Anna Frödell

Foto: IBL

[smooth=id: 294; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Annons