Samantha Markles attack mot Meghan: ”De kommer skilja sig”

Samantha Markles attack mot Meghan: ”De kommer skilja sig”

Meghans syster Samantha tvekar inte att framföra sin åsikt!
4 snackisar efter skandalintervjun med Harry & Meghan
Slå på ljud

Hertiginnan Meghan har gjort det tydligt att hon och hennes halvsyster Samantha, 56, inte har någon relation att tala om och inte träffas eller umgås som släktingar förutom vid väldigt sällsynta tillfällen.

Det har inte hindrat Samantha från att uttala sig om sin halvsyster och hennes liv i pressen, vilket har ytterligare ökat avståndet mellan de två.

För TMZ berättar Samantha Markle att hon ser deras äktenskap sluta i skilsmässa så vida de inte tar ”omfattande rådgivning och ber om ursäkt till alla de skadat genom sina uttalanden om kungafamiljen”.

Meghans syster: ”Hon ljuger konstant”

Samantha verkar inte förvänta sig att det ska ske inom närmsta tiden och hon menar att Harry förmodligen redan ifrågasätter sitt äktenskap med Meghan, som hon anklagar för att ”konstant ljuga”.

meghan markle

Meghan och systern har inte haft en relation på många år.

Kevin Manning/MEGA

Systern har inga direkta kopplingar till kungafamiljen, men menar att det bara är en tidsfråga innan prins Harry drar sig undan, och involverar skilsmässoadvokater i ärendet.

Tidigare i veckan sa hon även att Meghan lider av narcissistisk personlighetsstörning.

Meghan sa i intervjun att hon inte haft någon relation till Samantha på 20 år, men trots det har systern skrivit en memoar med titeln Prinsessan ”Pushys” systers dagbok.

Det är nog ganska säkert att påstå att Meghan och Harry inte värdesätter systerns åsikter särskilt högt...