Sanningen om Victoria och Daniels relation – bilden visar

victoria daniel lyxresa

I helgen var de hedersgäster på Andrea Brodins bröllop, en upprepning av historien för de som minns början av deras förhållande.
Andrea Brodins romantiska bröllop – se exklusiva bilderna här!
Slå på ljud

I helgen var Victoria och Daniel på bröllop tillsammans, när det var dags för Andrea Brodin och Cedric Notz att säga ja till varandra i en intim ceremoni i Andreas föräldrars trädgård hemma i Ulriksdal, Solna.

Det blev en magisk kväll, med utsikt över Edsviken och de närmsta vännerna och familjen på plats. Det var ungefär trettio gäster på plats, vilket inkluderade vardera makes familj och några få handplockade vänner. Att Victoria och Daniel tillhör den närmsta kretsen var en självklarhet, frågan var bara om de skulle ta risken att delta i en lite större tillställning än de gjort hittills med tanke på smittorisken. Men kronprinsessparet ville verkligen inte missa detta tillfälle och de dök alltså upp som gäster!

Andrea och Niclas gifte sig vid släkten Brodins herrgård utanför Linköping 2003 – Victoria och Daniel var på plats!

Visade upp Daniel för första gången

Faktum är att det heller inte är första gången de går på Andreas bröllop tillsammans. För drygt sjutton år sedan gifte sig nämligen Victorias vän med sin förre make, Niclas Engsäll, som hon även har två barn med. På den tiden hette Daniel Westling i efternamn, och det var speciellt eftersom det var det första kompisbröllopet han var med på som Victorias pojkvän.

Det var inte bara det första bröllopet de gick på, det var även första gången de ställde upp på bild tillsammans.

Victoria och Daniel gick på bröllopet tillsammans, och ställde glatt upp på bild för första gången!

Andrea och Niclas gifte sig i augusti vid familjen Brodins herrgård utanför Möjlby i Östergötland, och samtliga kungabarn var på plats med sina dåvarande respektive. Madeleine hade med sig Jonas, och Carl Philip gick dit med Emma Pernald.

Det var ett storslaget bröllop, och Victoria och Daniel såg ut att trivas vid varandras sida redan från start!

Bara ett par månader tidigare hade en annan nära vän till Victoria, bästisen Caroline Svedin, gift sig med Peder Dinkelspiel, men då var Daniel inte med som hennes dejt.

Men i augusti var hon alltså redo för att officiellt visa upp sin pojkvän och de har hållit ihop ända sedan dess!

Foto: TT