Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen bakom Charles ilska – jättebråket ett faktum: ”Mer och mer frustrerad”

13 jun, 2023, 14:30 

Kung Charles har börjat tröttna rejält på prins Harrys beteende.

Annons

Prins Harrys och Meghan Markles beslut att lämna det brittiska kungahuset och flytta till USA slog ned som en bomb. Beskedet lämnade en kungafamilj i spillror och i processen hade relationen med kung Charles fått sig en rejäl törn.

Kung Charles attackerad på öppen gata – se filmen!Brand logo
Kung Charles attackerad på öppen gata – se filmen!

Ett bevis på den frostiga relationen var när kung Charles kröntes till kung tidigare i år. Harry gjorde då endast ett snabbesök i London och under ceremonin fick han sitta på tredje raden, bakom kronprinsessan Victoria och kung Carl Gustaf.

Förra veckan var Harry åter på besök i London. Den här gången för att närvara på rättegången mot Daily Mail, som han och en rad andra kändisar stämt för att ha använt olagliga metoder för att få tillgång till deras privatliv.

Annons
Prins Harry
Prins Harry återvände till London förra veckan, men besökt aldrig kung Charles.

Kung Charles frustration

Men Harry gjorde aldrig någon avstickare för att besöka sin pappa och storebror, prins William. I stället ska han ha åkt hem till USA så fort han gjort sin del i rättegången.

Beteendet ska inte ha fallit i god jord hos Charles. En källa nära kungen säger att Charles börjar bli alltmer förbannad på Harrys ageranden och tycker nu att sonen gått för långt.

– Kungen pratar om Harry varje gång jag träffar honom. Jag tror inte han kommit över sorgen och förvirringen, men han börjar bli mer och mer frustrerad över hans beteende eftersom det bara fortsätter, säger källan till The Times.

Annons

Harry och Meghan inte bjudna

Fredagen den 16 juni är det dags för den årliga militära ceremonin ”Trooping the Colour”, som är ett officiellt födelsedagsfirande för den regerande kungen eller drottningen.

Under ceremonin kommer flera kungligheter att delta, men varken Harry eller Meghan har blivit inbjudna till den stora festen – något som även det vittnar om den usla relationen.

– Jag har hört att prins Harry och Meghan inte blivit bjudna till kungens födelsedagsparad kommande helg. Jag befarar att det reflekterar relationen mellan dem just nu, säger Richard Eden till Daily Mail.

Kung Charles
Kung Charles är inte nöjd med Harrys beteende.

Foto: TT

Annons
Annons