Sanningen bakom nya bilden på Victoria och Daniel

kronprinsessan victoria prins daniel
NU GRATIS

Kärleksbilden alla talar om! Vi vet mer om kronprinsessparets hemliga fotografering.

Den 24 februari var det 10 år sedan hovet eklaterade förlovningen mellan Victoria och Daniel. Och för att uppmärksamma dagen valde man att dela med sig av en alldeles underbar bild på kronprinsessparet. Kanske är det här till och med den mest kärleksfulla bilden vi har sett på dem, någonsin? Men kärleksbilden är faktiskt inte så unik som det kanske kan verka.

Vi kan nämligen avslöja att bilden egentligen ingår i en serie fotografier som hovfotografen Linda Broström tog i somras. Titta bara på Victorias frisyr, nagellack och make up!

kronprinsessan victoria

Den här bilden publicerade hovet när Victoria fyllde 41 år, den 14 juli 2018.

Födelsedagsbilden på Victoria, som hovet publicerade i samband med hennes 41-årsdag, var den första bilden vi fick se från den hemliga fotografering som alltså ägde rum förra året. Ser ni att kronprinsessans look är densamma som på kärleksbilden? Det enda som skiljer sig är kläderna och hästsvansen.

Några månader senare, i oktober, kom ytterligare en bild från det här tillfället. Då var dock hela familjen placerad framför kameran.

kronprinessan victoria prins daniel prinsessan estelle

Ett fint familjefoto från förra året.

Ja, hovet arbetar verkligen med framförhållning. I samma veva passade Linda Broström nämligen på att knäppa den bild som skulle komma att pryda kronprinsessfamiljens julkort. Kronprinsessans ögonmakeup känns igen liksom Estelles fläta och Oscars skjorta.

Fotograferingen i somras resulterade alltså i fyra fina foton – tagna med helt olika högtider i åtanke. Och vilken grande finale det blev med kärleksbilden på Victoria och Daniel. Vi förstår verkligen varför hovet sparade den till 10-årsjubileet!

kronprinsessan victoria prins daniel

Läs mer

10 år av kärlek!

Se nya bilderna på Estelle

37 kungliga galaklänningar vi aldrig glömmer

Foto: Linda Broström/Kungahuset.se