Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen bakom nya bilden på Victoria och Daniel

26 feb, 2019, 08:00 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
kronprinsessan victoria prins daniel
Kärleksbilden alla talar om! Vi vet mer om kronprinsessparets hemliga fotografering.
Annons

Den 24 februari var det 10 år sedan hovet eklaterade förlovningen mellan Victoria och Daniel. Och för att uppmärksamma dagen valde man att dela med sig av en alldeles underbar bild på kronprinsessparet. Kanske är det här till och med den mest kärleksfulla bilden vi har sett på dem, någonsin? Men kärleksbilden är faktiskt inte så unik som det kanske kan verka.

Vi kan nämligen avslöja att bilden egentligen ingår i en serie fotografier som hovfotografen Linda Broström tog i somras. Titta bara på Victorias frisyr, nagellack och make up!

kronprinsessan victoria
Den här bilden publicerade hovet när Victoria fyllde 41 år, den 14 juli 2018.

Födelsedagsbilden på Victoria, som hovet publicerade i samband med hennes 41-årsdag, var den första bilden vi fick se från den hemliga fotografering som alltså ägde rum förra året. Ser ni att kronprinsessans look är densamma som på kärleksbilden? Det enda som skiljer sig är kläderna och hästsvansen.

Annons

Några månader senare, i oktober, kom ytterligare en bild från det här tillfället. Då var dock hela familjen placerad framför kameran.

kronprinessan victoria prins daniel prinsessan estelle
Ett fint familjefoto från förra året.

Ja, hovet arbetar verkligen med framförhållning. I samma veva passade Linda Broström nämligen på att knäppa den bild som skulle komma att pryda kronprinsessfamiljens julkort. Kronprinsessans ögonmakeup känns igen liksom Estelles fläta och Oscars skjorta.

Fotograferingen i somras resulterade alltså i fyra fina foton – tagna med helt olika högtider i åtanke. Och vilken grande finale det blev med kärleksbilden på Victoria och Daniel. Vi förstår verkligen varför hovet sparade den till 10-årsjubileet!

kronprinsessan victoria prins daniel

Läs mer

Foto: Linda Broström/Kungahuset.se

Annons