Sanningen – därför lider Chris just nu!

Chris O'Neill under firandet av Victoriadagen.
Chris O'Neill lär få en tuff helg. Han kommer nämligen att missa en av årets viktigaste händelser.
Annons

Chris O’Neill och Cedric Notz är mer än bara vänner. De är förtrogna, bundsförvanter och blodsbröder.

Nu ska Cedric gifta sig med sin kärlek Andrea Brodin, och Chris kommer inte att kunna vara på plats. En väldigt tråkig omständighet för båda parter.

Annons

– De har inte varit hemma under sommaren och det är ingen hemresa planerad för dem de närmaste veckorna, har hovets informationschef Margareta Thorgren sagt om Madeleine och Chris tidigare.

Men hur blev bandet mellan Chris och Cedric så starkt? Varför valde Chris just Cedric som sin bestman på bröllopet 2013?

Annons

Chris O’Neill – hans bäste vän är Cedric Notz

Faktum är att deras vänskap sträcker sig ända tillbaka till barndomen.

– Våra föräldrar var ju vänner. Man går på olika bröllop, man träffar nya människor och man håller kontakten, har Cedric sagt i en intervju med Expressen.

Cedric kommer precis som Chris från en rik familj, där hans farfar drev Schweizs största stålföretag. Hans föräldrar har ett bländade vackert sommarhus på Sardinien i Italien, och man får anta att familjerna Notz och O’Neill tillbringade många varma semesterdagar tillsammans.

Där och då knöt vännerna bandet som skulle överleva ända in i vuxenåren.

Annons

– Han har två systrar som är gifta med viktiga personer, hans mamma känner många människor, han själv känner många människor. När man växer upp i en sådan miljö är det nästan självuppfyllande, man träffar fler och fler människor hela tiden, har Cedric sagt om Chris och hans sociala färdigheter. 

Vem är då Cedric Notz? Klart är att han levt ett väldigt omväxlande liv. Han är född och uppväxt i Schweiz, men har även tajta kopplingar till Azerbaijan. Cedric är en före detta skidåkare på elitnivå, och det var Azerbaijan han representerade när han kvalade in till OS i Vancouver 2010. Där kom han på en hedrande 94:e plats i slalomtävlingarna.

Chris verkar inte dela Cedrics starka passion för vintersport, men när det gäller yrkeslivet är de mer samspelta. De jobbade länge ihop i kapitalförvaltarföretaget Noster Capital.

 

Fick stöd från Cedric

Cedric var bestman åt Chris på bröllopet.
Cedric var bestman åt Chris på bröllopet.
Annons

Vi minns alla ölen som Chris tog på Grand Hotel inför bröllopet med prinsessan Madeleine. Då var det Cedric som fanns där vid hans sida och bidrog med peppande ord. 

– Chris kom väl hit vid 13-tiden ungefär och då stod redan hans bestman, Cedric Notz, här, säger ett av vittnena som Aftonbladet pratade med 2013

Ölen i sista stund har bildat lite av en tradition. När prinsessan Leonore skulle döpas i Drottningholms slottskyrka tog Chris och Cedric en lunch på Östermalmskrogen Grodan inför ceremonin. Bilder som togs av vännerna visade att de njöt storligen av varandras sällskap – log och skrattade gott.

När Madeleine överraskade Chris på hans födelsedag 2017 med en fest i Saint Tropez var Cedric så klart bjuden. Men han kom inte ensam. Han var där med kärleken Andrea Brodin, som han otroligt nog träffat på bröllopet mellan Chris och Madeleine.

Cedric har alltså Chris att tacka för att han träffat sitt livs kärlek. Men känslan är att Chris också känner en stor tacksamhet gentemot herr Notz, sin allra bäste vän. Han hade såklart velat gengälda tjänsten från bröllopet 2013 – men ödet ville annorlunda.

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

8 kommentarer till “Sanningen – därför lider Chris just nu!”

 1. Bror skriver: 21 augusti, 2020

  Till den gamla sanningen om att ingen skolmur är så hög, att inte en guldlastad åsna kan ta sig över, kan vi nu foga vetskapen om att valfritt medborgarskap följer som bonus vid innehav av World Card.


 2. Minna skriver: 21 augusti, 2020

  Chris har åldras mycket bara i sju år


  1. Anna skriver: 21 augusti, 2020

   Ja, det vill till att jobba mycket för att försörja sin “trophy wife” och tre barn…Madeleine är nog inte billig i drift.


  2. Eva H. skriver: 22 augusti, 2020

   Jag håller helt med Minna, han har åldrats betydligt eller också mår han helt enkelt inte bra av någon anledning. Så var fallet även innan Corornaeländet kom över oss.


 3. Anita Karlsson skriver: 21 augusti, 2020

  ”Han har två systrar som är gifta med viktiga personer och hans mamma känner många människor”
  Wow. 😂
  Det här är att dumförklara den här mannen.


 4. ananas skriver: 21 augusti, 2020

  Ids inte överdriva igen! Lider gör han säkert inte men tycker nog det är för dj…..t. Dessutom ordnas bröllop nu ofta med direktinspelning så man liksom kan vara med utan att direkt delta. Inte samma sak men bättre så än inget.


 5. Gilla skriver: 22 augusti, 2020

  Ibland är det bara att försöka gilla läget.


 6. Fundersam skriver: 25 augusti, 2020

  Det känns som att Chris och Daniel först i efterhand har förstått vad det innebar att bli försörjda. Sofia däremot verkar nöjdare. Kanske för att hon har lyckats få den uppmärksamhet i media, som hon så hett trånat efter.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons
Annons
Annons
Laddar