Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen – därför ser Victoria och Daniel så glada ut

11 feb, 2022, 20:00 

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har sett väldigt lyckliga ut på senaste tiden – och det finns en anledning till det!

Annons
3 kungliga snackisar från vecka 6!Brand logo
3 kungliga snackisar från vecka 6!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har haft en fartfylld vecka! På torsdagen besökte paret hotell Scandic Continental i centrala Stockholm för ett möte med representanter från Visita, som är den svenska besöksnäringens branschorganisation.

På bilderna från mötet såg kronprinsessparet ut att vara på mycket gott humör med stora leenden på läpparna!

Men torsdagen var inte slut där. Victoria och Daniel hade fler uppdrag, som sträckte sig fram över kvällen!

Härlig stämning på mötet!

Sanningen – därför ser Victoria och Daniel så glada ut

Efter mötet på Scandic begav sig kronprinsessparet hem till Haga igen, för att delta i ett stormöte med Sveriges alla 21 landshövdingar, tillsammans med kungaparet och prins Carl Philip.

Annons

Och framåt kvällen var det dags för teater! Klockan 18.00 var Victoria och Daniel nämligen på plats vid Kulturhuset i centrala Stockholm, för att se pjäsen Mammorna.

De fick även träffa skådespelarna backstage och tog en bild tillsammans. Även här såg paret ut att vara vid mycket god mod.

Man kan tänka sig att anledningen till att Victoria och Daniel ser så glada ut på de senaste bilderna är eftersom att de nu äntligen har fått möjlighet att komma ut och träffa människor igen. Kronprinsessparet var ju nämligen isolerade, då de testat positivt för covid-19, för inte alls länge sedan.

Victoria och Daniel backstage!

Victorias och Daniels lycka – efter tuffa tiden

Både Victoria och Daniel är ju aktiva och sociala personer som tycker om att vara runt människor och få uppleva nya saker. Därför måste det givetvis ha varit tufft för dem att sitta i karantän i början av 2022.

Nu när många restriktioner är borta och våren sakta smyger sig på så är det många som börjar se ljuset i tunneln.

Annons