Sanningen om Estelle avslöjad – av detaljen i privata bilden från Haga

Sanningen om Estelle avslöjad – av detaljen i privata bilden från Haga

Victoria och Daniel avslöjar en bedårande detalj om prinsessan Estelle på nya bilden inifrån Haga.

Tillbakablick! Estelles urgulliga julhälsning: "Mer deg!"
Slå på ljud

Under måndagen blev det ett kärt återseende för de tre skandinaviska tronarvingarna och deras respektive då kronprinsessan Victoria och prins Daniel mötte både det danska och det norska kronprinsparen i ett videomöte under måndagseftermiddagen.

De befann sig alla i sina respektive hem och det var en trio imponerande interiörer som visades upp i bakgrunden på bilderna.

”Från sina respektive hem – Frederik VIII:s palats på Amalienborg i Danmark, Skaugum i Norge och Haga i Sverige – träffades de tre skandinaviska tronföljarparen i ett digitalt möte under eftermiddagen.” skrev hovet på Instagram efter mötet, som var ett kärt återseende för alla sex kungligheter som deltog.

estelle haga victoria daniel

I bokhyllan syns ett porträtt av prinsessan Estelle.

Kungl. Hovstaterna

I rummet där Victoria och Daniel satt på slottet Haga visades det upp en hel del intressanta detaljer från familjens privata hem, bland annat en gedigen samling böcker, säkert inte den enda i hemmet, där vi bland annat hittar en riktig klassiker, nämligen Oxford Dictionary, det kompletta engelska ordelexikonet.

Men ännu mer personligt var ett annat fynd i bokhyllan och det var inget mindre än ett bedårande porträtt på prinsessan Estelle, som fyllde 9 för ett par månader sen.

Bilden är helt klart tagen för några år sedan, och vilket fint minne att spara i bokhyllan!