Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om Estelles väska – avslöjar koppling till Madeleine

16 okt, 2023, 16:00 
Louise Wibergh Lenti
Estelle, Madeleine, Victoria, Daniel

Är det en framtida modeprinsessa vi ser?

Annons
Estelles magiska klänning får alla att tappa andan – strålar med Victoria och Daniel!Brand logo
Estelles magiska klänning får alla att tappa andan – strålar med Victoria och Daniel!

Så var det äntligen dags! Estelle gick på sitt livs andra galafest utomlands i helgen när prins Christian firade sin 18-års dag.

Går i Madeleines fotspår

Det är alltid lika spännande att få se vad våra kära kungligheter väljer att ha på sig när de ska iväg på galamiddagar.

Prinsessan Estelle har tur som har sådana utomordentliga förebilder omkring sig. Både mamma Victoria och moster Madeleine lovordas ofta både nationellt och internationellt för sina spektakulära klänningar och outfits.

Annons

Madeleine har varit en förebild för Estelle sedan barnsben – redan innan hon nog var medveten om det själv! Kungafamiljen låter ofta kläder få gå i generationer och Estelle har rockat samma puderrosa jacka som Madeleine gjorde när hon var liten.

Estelle, Madeleine
Till höger ser vi Madeleine på kungens födelsedag 1988 och till vänster ser vid Estelle i samma härliga jacka vid tacksägelsegudtjänsten för Oscar 2016.

Estelle, Madeleine och väskorna

Prinsessan Estelle stal strålkastarljuset när hon dök upp i sin glittriga puderrosa klänning och sitt strålande leende på Christians galakväll.

Den blommiga klänningen hade detaljer som påminde om Madeleines klänning på jubileumskonserten på Drottningholms slottsteater i samband med kungens 50 år på tronen.

Annons

Klänningen var dock inte den enda detaljen som påminde om moster Madeleine. Den puderrosa kuvertväskan är av märket Valentino vilket råkar vara ett av Madeleines absoluta favoritmärken. Vid flera tillfällen har vi sett modeprinsessan med både skor och väskor från Valentino och nu verkar Estelle gå i samma fotspår.

Fina Estelle tillsammans med mamma och pappa – alla ståtligt klädda och Estelle med sin väska från Valentino.

Här ser vi prinsessan Madeleines sagolika outfit vid Drottningholms slottsteater i september. Både väska och skor var från det exklusiva märket Valentino.

Foto: TT

Annons