Sanningen om Madeleine och Chris relation – så är den egentligen

En lång tid i isolering kan vara tuff, men då är det skönt att ha sin familj nära. Precis så är fallet för Madeleine borta i Florida.
Slå på ljud

I början på det här året slog coronapandemin till på allvar och vi har alla fått lära oss att leva med den nya vardag som kommit i dess svallvågor. För prinsessan Madeleine har det inneburit att hon och familjen har behövt stanna i Florida över sommaren, då de i normala fall åker hem till Sverige.

Hon har bjudit på några få uppdateringar kring helger och födelsedagar på sitt Instagramkonto men utöver det har det avrit tyst. Fram tills att det kom nya bilder på familjen i september hade vi inte fått någon uppdatering kring dem sedan förra året när de alla var i Sverige tillsammans.

Herr Chris O’Neill, prinsessan Leonore, prinsessan Madeleine och prins Nicolas.

Bilderna på Madeleine visade sanningen om relationen

Vi fick se hela prinsessfamiljen ute på lunch tillsammans, och de var alla klädda ledigt avslappnat för en härlig vardag hemma i solstaten Florida. Madeleine hade på sig en härlig sommarklänning medan Chris var bekväm i shorts och t-shirt.

LÄS MER: Orden om Chris O'Neill: ”Pandemin är ingen ursäkt”

Vi pratade med stjärnfrisören Bobby Oduncu, som fick ge sitt omdöme när det kom till Chris frisyr, som såg annorlunda ut mot vad vi är vana vid. Domen? Bra hår, men var försiktig så det inte ser oklippt ut, Chris, menar Bobby.

Enligt honom säger en frisyr mycket om hur man anstränger sig i ett förhållande.

Bobby är stjärnfisören som tar hand om de svenska kändisarnas hår.

– Jag tycker inte man ska låta det förfalla och bli som en skogsmulle, det ser inte bra ut. Även om det är covid så ska man ju se bra bra ut för sin respektive och för de man möter hemma, säger Bobby.

Berömmer Chris och Madeleines familj

Men Bobby hade ändå mestadels ros att ge. Madeleine tyckte han hade välskött, klädsam frisyr som alltid, och bilderna visar upp en harmonisk familj.

– Madeleine är vacker och barnen ser så fina ut, det är riktiga drömbarn. En väldigt vacker familj! tycker Bobby.

Vi kan inte annat än hålla med!