Sanningen om Madeleines äktenskap med Chris O'Neill

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine har varit gifta i åtta år. Här är sanningen om äktenskapet.

7 saker du inte visste om Chris O'Neill
Slå på ljud

Chris O’Neill och prinsessan Madeleine har varit gifta i åtta år. Ni minns säkert dagen, den 8 juni 2013, då de tu fick varandra, inför hela det svenska folket.

Och än håller deras kärleksband, trots att de har blivit småbarnsföräldrar tre gånger om, med allt vad det medför i form av jäkt och stress. Nyckeln till deras glädje är enkelt sammanfattad: de var så kära redan från början.

Sanningen om prinsessan Madeleines äktenskap om Chris O'Neill

Det har vännen och Florida-bekantingen Jesper Parnevik berättat om i en intervju med Expressen.

Han umgicks med Madeleine och Chris när de precis träffat varandra.

– Han känns som en reko kille. Jo, jag gillar honom mycket. Han har fötterna på jorden och är ganska rolig. Det kan inte vara så lätt för honom med den här uppmärksamheten som han inte har varit van vid, men har tar det bra. Det märks att de trivs ihop, säger Jesper i intervjun med Expressen.

– De verkar väldigt gulliga och väldigt kära. Jag tycker de passar varandra bra, så det är jättekul att de hittat varandra.

"Kärlek handlar inte bara om stora gester"

Svensk Dam har tidigare publicerat exklusiva bilder från Madeleines familjeliv i Florida. Där kunde man se att hennes relation med Chris utvecklats, och blivit till ett tydligt exempel på bra "teamwork".

– De är som vilka småbarnsföräldrar som helst. Här kan man se att de prioriterar barnen framför allt. När de är hemma i Stockholm, och syns i kungliga sammanhang, då är de betydligt mer formella i sin framtoning. Här får vi se ett avslappnat prinsesspar som bär barnen när de är trötta i benen och sträcker sig efter medhavt pyssel när det blir för långtråkigt på restaurangen, säger vår reporter Ellen Myrgård Lindén.

– Det här visar att kärlek inte bara handlar om stora gester och glamorösa tillställningar. Madeleine och Chris ser till att hitta de små ögonblicken i vardagen.