Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om Madeleines lyxklänning – så mycket kostade den!

15 sep, 2023, 11:00 
Louise Wibergh Lenti
Prinsessan Madeleine

En vacker ljusblå klänning prydde prinsessan Madeleine under Te Deum på fredagsförmiddagen – men vad sa du att den kostade?

Annons
Drottning Silvias stilresa genom årenBrand logo
Drottning Silvias stilresa genom åren

Under fredagsförmiddagen hölls ett Te Deum i Slottskyrkan i Stockholm för att fira kungens 50 år på tronen.

På tacksägelsegudstjänsten kunde vi se kungligheter från hela norden, myndighetspersoner och flertalet högst uppsatta personer – alla uppklädda till tänderna. Helgens jubileum är trots allt något utöver det vanliga med Sveriges längst regerande monark.

Matchande drottning och prinsessor

Färgen blå har länge förknippats med kunglighet och det kunde vi se även vid Te Deum. Vid ankomsten till Slottskyrkan såg vi hur fint drottning Silvia, prinsessan Madeleine och prinsessan Estelle matchade varandra – alla med varsin ljusblå skrud.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, Kung Carl XVI Gustaf, drottning Silvia, prinsessan Estelle
Tre ljusblå skönheter på plats för att fira kungen!

Madeleines lyxklänning och det svindlande priset

Prinsessan Madeleine är känd för sin utomordentliga stil. Hon överraskar oss alltid med vackra kreationer såväl på gala som privat.

Annons

Twitterkontot UFO No More uppmärksammade Madeleines vackra ljusblå klänning under Te Deum och identifierade att den kom från det exklusiva märket Emilia Wickstead. Siluetten är en signatur från Emilia Wickstead och har en smickrande passform med en omlottdetalj som markerar midjan.

Hur stor är då prislappen på denna fina festblåsa? Svensk Damtidning kan avslöja att klänningen går loss på så mycket som 1481,95 euro vilket motsvarar
17 663,04 svenska kronor. Inget för gemene man med andra ord. Men, om någon kan bära upp den så är det vår fina modeprinsessa!

Foto: TT

Annons