Så lider Märtha Louise i förhållandet med Durek: "Det är mycket bråk"

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett

Prinsessan Märtha Louise lider på grund av sitt förhållande med Durek Verrett.

Här firar norska kungafamiljen 17 maj!
Slå på ljud

Durek Verrett har inte haft det lätt sedan han träffade prinsessan Märtha Louise. Visst, han har träffat sitt livs kärlek och fått tre underbara bonusbarn – men han har också blivit väldigt hårt åtgången.

Sanningen om Märtha Louises relation med Durek

Prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett

Prinsessan Märtha Louise har fått lida för sitt förhållande med Durek.

– Det blev ett våldsamt liv när det stod klart att prinsessan Märtha Louise och Durek Verrett var tillsammans. Det var en mediestor utan dess like, och nyfikenheten och skepsisen kring schamanen var stor. Han gjorde många irriterade, bland annat på grund av sina hårresande uttalanden om cancer, säger Caroline Vagle, kungaexpert i norska Se og hör, till sin egen tidning.

Och Durek har fortsatt att hamna i kontroverser. Han har pratat om parets sexliv öppet, han har föreslagit alternativa behandlingsmetoder för covid-19, hans expojkvän har trätt fram och anklagat honom för misshandel.

Och detta är bara ett axplock av alla rubriker!

– Så är det ofta med personer som går utanför boxen. Men som Märtha har sagt själv, så valde hon honom inte för att tillfredsställa sina kritiker. Jag tror att många också tycker att hon är modig och tuff, som törs stå för det hon tycker även om hon vet att det blir mycket bråk, säger Caroline.

"Kommer knappast falla i god jord"

Märtha Louise har själv avslöjat att hon när planer på att flytta till USA och bo med Durek på heltid. En kontroversiell plan, menar Caroline.

– Märtha har ju bott utomlands i flera perioder tidigare, så jag tror egentligen inte att norrmännen reagerar på detta i sig. Men för hennes största kritiker kommer det knappast falla i god jord att hon flyttar till "Hollywood". Jag tänker att hon måste få göra det som är bäst för sig själv och sin familj, och det spelar väl ingen roll om det är Lommedalen eller Los Angeles. Det vet hon bäst själv, säger hon.

LÄS MER: Mette-Marits mörka förflutna – från partypingla till älskad kronprinsessa

LÄS MER: Tiana levde med Durek i sex år – varnar Märtha Louise: "Hjärntvättad”

LÄS MER: Olavs farliga kärleksresor till Märtha – historien bakom "Atlantic crossing"

LÄS MER: Läkarns besked om sjukdomen – så sjuk är Mette-Marit