Sanningen om prinsessan Madeleine och Chris relation – bilderna visar

chris o'neill prinsessan madeleine

TT
Det är tuffa tider just nu och vi får se sanningen om Madeleine och Chris relation.

För första gången på månader har vi äntligen fått en uppdatering om hur livet går för Madeleine och Chris borta i Florida och till allas stora glädje är svaret att de mår alldeles utmärkt. På nya bilder syns de ute tillsammans hela familjen för att gå på shoppingcenter, både Madeleine och Chris är ledigt klädda och barnen följer snällt med bredvid sina föräldrar.

Vi får se Chris fippla med barnvagnen åt Adrienne, som fortfarande inte riktigt har åldern inne för att orka med en hel dag till fots som hennes syskon gör vid det här laget, medan Madeleine har koll på Nicolas och Leonore.

prinsessan madeleine chris o'neill

Prinsessan Madeleine och Chris är ett riktigt bra team – även i en pandemi.

TT

Det är härligt att se att Madeleine och Chris kämpar på trots de tuffa tiderna och försöker leva ett något sånär normalt liv, i den mån det går utan att ta några onödiga säkerhetsrisker såklart!

LÄS MER: Bilderna visar prinsessan Madeleines lyxliv i Florida

Chris O'Neill spenderade tid i New York

Vi vet sedan innan att Chris O'Neill är en riktig social kameleont som skaffar sig vänner vart han än vänder sig. Till exempel hade han och Sofia rört sig i samma kretsar under tiden då hon bodde i New York, innan Madeleine och Chris träffades.

– När Chris och Sofia gled in i Slottskyrkan, vid Estelles dop, år 2012 trodde alla att de bekantade sig med varandra för första gången. Där i kyrkbänken. När det senare kom fram att prinsessgemålen och prinsessan hade rört sig i samma partykretsar i New York var det förstås många som fick en chock! Men Sofias nätverk, under New York-åren, sträckte sig även till finanskillar. Men att en av dem skulle bli en ingift svåger hade hon nog aldrig trott! har Svensk Damtidnings kungliga reporter Ellen Myrgård tidigare berättat.