Sanningen om prinsessan Madeleines relation med Chris

prinsessan madeleine chris oneill

Ingen visste riktigt vad det betydde men för Madeleine och Chris var det ett kärleksbevis.
Därför är Chris O'Neill inte prins!
Slå på ljud

Vår i New York år 2011. Vi minns tillbaka på Madeleines och Chris tid som nyförälskade. Så mycket som låg framför dem och som det pirrade i prinsessan mage när hon kväll efter kväll blev utbjuden på dejt av din drömman.

Livet hade vänt och de tuffa månaderna, efter uppbrottet från Jonas Bergström, kändes plötsligt helt bortblåsta. Madeleine var lycklig igen och det kunde vem som helst, som träffade henne på Manhattans gator, se.

Under den här perioden hade Chris inte lärt känna kungaparet än. Han hade visserligen varit i Sverige men några långa familjemiddagar hade det inte hunnit bli. Däremot visste både kungen och drottningen att Madeleine hade hittat hem. Inte minst genom de små kärleksdetaljerna som paret visade varandra.

prinsessan madeleine chris oneill

Ett av dem var armbandet. En gång när Madeleine och Chris fotograferades på en restaurang, i centrala New York, kunde man nämligen skymta två armband. Ett på prinsessans handled och ett på Chris. Varsitt lila armband, som är så tunt så att man ska kunna ha på sig det varje dag. De hade alltså skaffat sig likadana armband för att visa att de hörde ihop. Finare kärleksgest får man leta efter!

Dessutom bar Chris även ett Childhood-armband under sin första tid med Madeleine. För att visa att han stöttade henne och hennes arbete. Och kanske var det även en liten blinkning till drottning Silvia som ju är Childhoods grundare.

Foto: TT