Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om Sofias nya lyxiga klänning – svindlande prislappen!

15 sep, 2023, 17:00 

Här är allt du behöver veta om prinsessan Sofias lyxiga klänning!

Annons

När kungen firar 50 år på tronen gäller det att ta fram sina bästa plagg ur garderoben. Prinsessan Sofia är van att dyka upp i magnifika och sagolika kreationer – och har således inga problem att anta utmaningen.

Se kungen firas på slottet – hela kungafamiljen på plats!Brand logo
Se kungen firas på slottet – hela kungafamiljen på plats!

Därför var det heller ingen skräll att hon dök upp i en outfit som lös upp rummet, närmast stal uppmärksamheten från alla andra, och vittnade om vilken öga för fashion hon faktiskt besitter.

Den vackra gula klänningen kompletterades med en gul hatt i samma färg. Hatten vilade ledigt, men elegant, på högra sidan av huvudet och Sofia såg inte ut att ha några problem med att balansera den.

Annons
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia dök upp i färger som påminde om den svenska flaggan.

Det bar prinsessan Sofia – svindlande prislappen

Under åren har kontot Royal Fashion Police haft stenkoll på kungligheterna moderesa. Sofia hamnar ofta i ropet och beröms för både sitt val och sätt att bära diverse kreationer.

Den här gången är inget undantag. Kontot skriver glatt om Sofias nya modedrag och avslöjar även att det rör sig om en lyxig sådan, med en prislapp som de flesta bara kan drömma om.

Klänningen är skapad av den estniska designern Lilli Jahilo och kostar närmare 18 000 kronor. Sofia hade med sig en rejält lyxig clutch från svenska designer Susan Szatmáry till ett värde av 28 000 kronor.

Annons
Prinsessan Sofia
Prinsessan Sofias look rymde en svindlande prislapp!

Sofia hyllas för sin stil

Ja, det kostar att klä sig lika träffsäkert och glammigt som Sofia! I kommentarsfältet är det också många som berömmer prinsessan för hennes sätt att klä sig vid festliga tillställningar.

”Så himla härlig färg! Jag älskar jubileumsmodet”, skriver en person.

”Jag äääääääääälskar den här looken! Hon ser otrolig ut”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons