Sanningen om Sofias och Carl Philips relation – privata semesterbilderna avslöjar

Sanningen om Sofias och Carl Philips relation – privata semesterbilderna avslöjar

Så fint att se!

Carl Philip och Sofia – en kärlekssaga!
1:33

Efter reklamen: Carl Philip och Sofia – en kärlekssaga!

(1:33)

Slå på ljud

Carl Philip, 43, och Sofias, 37, äktenskap har varat i sju år. De träffades redan 2010 på en middag som de hade med gemensamma vänner. Enligt paret så slog det gnistor direkt.

– Jag börjar. Det finns en hel lista. Det första som jag uppmärksammade med Carl Philip var att han hade en enormt ödmjuk blick. Allt eftersom jag lärde känna Carl Philip upptäckte jag att han var otroligt jordnära, väldigt klok och väldigt ödmjuk, sa Sofia i en intervju med TT under 2015.

Carl Philip säger:

Prinsessan Sofia och sonen Alexander.

Prinsessan Sofia och sonen Alexander.

EliotPress / MEGA

– Först och främst för att hon var så vacker – hennes ögon... Men också att hon är en fantastisk person: fötterna på jorden och ett härligt sätt att vara. Det finns så mycket bra att säga – hon är en härligt spännande person.

Kungafamiljen

Kommunikationen är viktig, vilket det verkar som att paret har!

EliotPress / MEGA

Bilderna från semestern avslöjar

Men att helt plötsligt finna sig i att vara prinsessa var inte alltid det lättaste.

Prinsessan Sofia och Carl Philip

Carl Philip förevigar ögonblicket!

EliotPress / MEGA

– Att prata med erfarna människor som finns i de sammanhang jag ska komma in i, att försöka förstå hur allt ligger till, det har självklart varit en process. Jag vet inte vad man menar när man utåt sett pratar om prinsesskola. Men om det handlar om att få kunskap och erfarenheter kring framtiden som gift med en prins så har jag definitivt fått det.

I samma intervju berättade Sofia också om hur nervöst det var att träffa svärföräldrarna, det vill säga Silvia och Carl Gustaf.

– Ja, självklart. Jag tror att alla är nervösa inför mötet med svärföräldrarna. Men det blåste bort ganska snabbt, sa Sofia som nu känner att hon har en plats i familjen.

Sofia och Carl Philip

Vilka härliga föräldrar de är!

EliotPress / MEGA

Sedan deras första möte så gifte de sig 2015 och har numera tre barn. Prinsarna Julian, 1, Gabriel, 4 och Alexander, 6.

På de nya och unika bilderna från familjens semester i St Tropez så går det att se att kärleken är fortsatt stark. På bilderna syns de umgås med familjen och Carl Philip förevigar ögonblicket genom att ta bilder på Sofia!

Och det ser verkligen ut som att Sofia är en naturlig del av familjen!