Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om Victorias och Chris relation – så är den egentligen

17 jul, 2023, 10:00 

Prins Daniel berättar nu om relationen till Chris.

Annons

Chris O'Neill har inte gjort någon hemlighet av att inte trivs i det kungliga rampluset. I stället håller han gärna en låg profil, går sin egen väg och sysslar med sina åtagande inom finansbranschen.

Här lämnar Victoria och kungafamiljen – för kvällens hemliga grillpartyBrand logo
Här lämnar Victoria och kungafamiljen – för kvällens hemliga grillparty

Även prinsessan Madeleine trivs med att vara ifrån den kungliga vardagen, vilket också var en av anledningarna till att hon flyttade till USA och bosatte sig i den soliga delstaten Florida.

– Sedan var kungen mer beredd på att Madeleine skulle gå sin egen väg och eftersom hon också trivs med livet vid sidan av det kungliga strålkastarljuset så är Chris den perfekta maken för henne. Det vet kungen, säger Svensk Damtidning reporter Ellen Myrgård Lindén.

Så är Victorias och Chris relation

Annat gäller för prins Daniel och kronprinsessan Victoria. De är ofta ute på kungliga uppdrag tillsammans och är betydligt mer närvarande i det kungliga rampljus som Chris och Madeleine gärna undviker.

Annons

Däremot har Chris och Madeleine alltid haft en fin relation med kronprinsessfamiljen. När de träffas på Öland om somrarna brukar de se till att umgås och tillbringa lite kvalitetstid med varandra.

Vi kan även se den fina relationer ta sig uttryck i bilder från förr. Bland annat på en bild från prins Carl Philips och prinsessan Sofias bröllop 2015, där Victoria, Daniel, Chris och Madeleine sågs njuta av festligheterna.

Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prins Daniel och kronprinsessan Victoria
Prinsessan Madeleine, Chris O'Neill, prins Daniel och kronprinsessan Victoria trivs i varandras sällskap.

Daniel om relationen

Inom ett år kommer det också bli betydligt enklare för sällskapet att umgås med varandra. Madeleine och Chris ska ju som bekant flytta hem till Sverige, något som hela kungafamiljen gläds åt.

– Det känns bra. Det blir kul, säger Daniel till Expressen när han får frågan om Florida-familjens flytt till Sverige och berättar att han och Victoria kommer se till att träffa dem.

– Ja, vi ska fortsätta umgås.

Foto: TT

Annons