Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen om Victorias och Daniels nyårsfirande med barnen

02 jan, 2024, 10:00 

Ögonvittne såg kronprinsessan Victoria och prins Daniel luncha i Åre.

Annons

Vinterparadiset Åre har just nu kungliga skidskär på besök. Det är här som kronprinsessan Victoria och prins Daniel bestämt sig för att fira in det nya året, tillsammans med barnen prinsessan Estelle och prins Oscar!

Här gör Victoria comeback – på skidor!Brand logo
Här gör Victoria comeback – på skidor!

Strax innan nyår hade de skymtats i backarna, redo att leka av sig lite innan det var dags att ringa in det nya året, och man passade dessutom på att ta en lunch i Timmerstugan.

– De satt i ett hörn i Timmerstugan och åt lunch. Gissningsvis var det Säpo-vakter som höll koll men det vet jag inte, säger en av restaurangbesökarna till Svensk Damtidning.

Annons
Kronprinsessfamiljen
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har setts luncha i Åre.

Kungafamiljens vinterparadis i Storlien

Efter ett kungligt superår som detta var det nog extra välbehövligt för kronprinsessfamiljen att landa lite i fjällmiljö, ladda batterierna och bara få tillbringa lite kvalitetstid med familjen.

Vad passar då bättre än kungafamiljens älskade Åre, stället där de har tillgång till en härlig fjällstuga i Storlien med underbar brasa och närhet till Högfjällshotellet?

Synts till flera gånger – kändisen berättar

Ja, att hela kronprinsessfamiljen hyser en faiblesse för att ge sig ut i skidbackarna, parera lite hinder och med hög fart ta sig fram på den snötäckta marken är inget nytt.

Annons

Och flera gånger har ögonvittnen kunnat berätta om när de träffat både Daniel och Victoria i skidbacken, hur kunligheterna pratat med svenskar i liftkön och försökt återhämta sig mellan de kungliga uppdragen.

– Jag träffade ju dem uppe i Åre, vi satt och käkade på samma lunchställe. Sedan så skulle jag gå på toa och då gick de också på toa. Och sedan satte de på sig skidorna och for iväg från den här lunchrestaurangen, berättade medieprofilen Ann Söderlund förra året.

Foto: TT

Annons