Sanningen om Williams äktenskap med Kate – nu uppgifter avslöjar!

prins william hertiginnan kate middleton

Det har varit ett par turbulenta veckor för den brittiska kungafamiljen, sedan Harry och Meghan valde att bli intervjuade av Oprah Winfrey. Nu har den kommit nya uppgifter som avslöjar nya detaljer om prins Williams äktenskap med hertiginnan Kate.

Slå på ljud

Det verkar inte sluta storma kring den brittiska kungafamiljen. När Harry och Meghan ställde upp på en intervju med talkshow-värden Oprah Winfrey avslöjade de flera splittringar inom familjen. En av dem handlade om en konflikt mellan Meghan och svägerskan Kate.

Meghan Markles bråk med Kate

Bråket ska ha handlat om vilka klänningar som brudnäbbarna skulle ha på Harrys och Meghans bröllop. Men minnena av vem som sa vad eller vem av kvinnorna som började gråta verkar minst sagt gå isär.

LÄS MER: Meghan Markle: "Kate fick mig att gråta"

– Ett par dagar före bröllopet var hon upprörd över något, och ja, uppgifterna stämmer, det handlade om näbbarnas klänningar, och det fick mig att börja gråta och det sårade mig verkligen, säger Meghan i intervjun.

– Men hon köpte blommor och skrev en lapp där hon bad om ursäkt. Och det är det jag skulle ha gjort om jag sårat något, ta ansvar för det.

Prins William försvarar sin hustru

Orden om Kate har i efterhand påverkat maken prins William, rapporterar nu brittiska medier.

– Att Meghan nämner Kate i negativa ordalag är värre för honom än att bli attackerad själv, säger nu journalisten Penny Junor.

William beskrivs även som "väldigt skyddande" när det kommer till sin hustru.

Det ska även sägas att Meghan avslutar passagen om Kate med att förklara att det inte finns något "ont blod" mellan dem, i dag.

– Hon är en underbar människa, säger hon.

LÄS MER: Krisen bakom Victorias och Daniels kärlekslycka

Foto: TT