Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanslösa bilderna på prinsessan Josephine, 12 – här chockar hon alla!

11 okt, 2023, 08:00 

Här spexar prinsessan Josephine till det igen!

Annons

Att det bor en spelevink i prinsessan Josephine är inget nytt. Flera gånger har hon fångats på bild där hon spexar loss, bjuder på sig själv och ser till att locka både hurrarop och skratt.

Danska tvillingarna prins Vincent och prinsessan Josephine – alla ser samma sak!Brand logo
Danska tvillingarna prins Vincent och prinsessan Josephine – alla ser samma sak!

I fjol firade drottning Margrethe 50 år på tronen. Då passade hon på att stjäla rampljuset, bränna av den ena grimasen efter den andra och rev ned stora skrattsalvor för sitt drag.

– Jag tycker det är befriande att se att det yngre gardet utmanar denna präktigheten. De är barn och som tur är får de vara det, sa kungaexperten Caroline Vagle till norska Se och hör.

Prinsessan Josephine
Prinsessan Josephine spexar till det rejält i samband med drottning Margrethes firande.

Här gör Josephine skådespelardebut

Ja, att Josephine frångår kungliga regler och anammar en spexigare sida är något som många tycket är befriande, roligt och rätt i tiden. Prinsessan själv verkar köra sitt race och inte bry sig vad folk ska tycka och tänka.

Annons

I helgen dök kronprinsessan Mary upp på premiären av musikalen ”Peter Pan” på Tivoli i Köpenhamn. Med sig hade hon barnen prins Christian, prinsessan Isabella och prins Vincent.

De satt i publiken och följde den trivsamma underhållningen om pojken som aldrig vill bli vuxen. Josephine befann sig också på plats – men hon stod så klart på scen och höll låda i sedvanlig ordning.

Marys vilda glädje

Skådespelardebuten gjorde hon som en av barnen som bor på Önskeön. Hon var klädd i en blomsterdräkt med löv på magen och bröstet, vilket gjorde det aningen svårt att känna igen henne.

Enligt Se och Hör satt Mary och syskonen i publiken och blev helt till sig så fort Josephine intog scenen. De vet ju vilket hårt jobb som ligger bakom innan man kan visa upp resultatet inför alla.

Josephine är utbildad på Eventyrteatrets dramaskola i Søborg. En kurs som kostar 4 250 kr och varar tre timmar i veckan från januari till april. Med Peter Pan har Josephine bevisat att hon klarat kursen bra och nu påbörjat sin dröm som skådespelerska!

Foto: TT/Facebook

Annons