Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sara 'Fergie' Ferguson har opererat sig för att se yngre ut

13 okt, 2019, 10:00 
Ellen Myrgård Lindén
sarah fergie ferguson
Nu väljer Sarah Ferguson att ut om sina skönhetsgrepp. Hon blir därmed den första hertiginnan som berör ämnet.
Annons

Nästa vecka fyller prins Andrews exfru, Sarah “Fergie” Ferguson, 60 år. Fergie har alltid varit känd för att vara transparent men så öppen som hon var i den senaste intervjun med Daily Mail har hon aldrig varit.

Jubilaren avslöjar nämligen att hon har gjort skönhetsingrepp för att se yngre ut. Ett tabubelagt ämne som man aldrig talar om i kungliga kretsar.

Fergie berättar bland annat att hon har påbörjat en behandling som handlar om ansiktslyft.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Jag har påbörjat en laserbehandling, men den är inte avslutad än. Kollagenet måste byggas om. Jag hoppas att allt kommer att vara klart till min födelsedag, säger hon i intervjun.

“Jag ser mycket bättre ut efter behandlingen”

Dessutom avslöjar hon att det här är andra gången hon gör den här typen av skönhetsingrepp. Första gången hon gjorde ett ansiktslyft var inför dottern Eugenies bröllop. Det är Fergies vän, Dr. Gabriela Mercik, som har utfört ingreppen och hon har en klinik i London.

Annons

– Jag gillar inte det frysta utseendet. Jag vill se ut som mig själv. Men jag är väldigt glad och vill vara öppen med vad jag har gjort, fortsätter hon.

sarah ferguson
Fergie på dottern Eugenies bröllop, år 2018.

Hon medger även att hon har testat botox men den behandlingen var ingenting för henne. Mildare ingrepp passar henne bättre och hon vill därför slå ett slag för “mesotherapy”, som är behandling där man injicerar  vitaminer, aminosyror och mineraler i det mellersta hudlagret. Någonting hon har tagit till för att minska sina skolskador efter alla år på stranden.

– Innan jag gjorde det tänkte jag; ‘Åh, det här kommer att bli smärtsamt’, men det var inte så farligt. Och min hud svarade bra. Tittar man på bilder av mig så ser jag mycket bättre ut efter att ha gjort behandlingen.

Foto: TT

Annons