Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sarah Ferguson: Så här har jag gått ner i vikt

14 aug, 2015, 08:50 
Agneta Nisbeth
Annons
fergie-1-ste

Prins Andrews exhustru Sarah Ferguson delar nu med sig av sina bantningstips, ett av dem är att dricka hemgjorda juicer.

För någon vecka sedan spelade Sarah Fergie Ferguson in en film för shoppingkanalen QVC, där hon demonstrerade hur man själv kan tillverka juicer och smoothies för att hålla vikten. Och då hade hon givetvis den perfekta prylen att sälja, en ny mixer/blender.

– Den här har blivit min nya “pojkvän” som stannar vid min sida och hjälper mig hålla vikten, skämtade hon.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
fergie-andrew-ste

Fergie och Andrew sågs tillsammans på hästtävlingar tidigare i år.

Sarah berättade också att hon gått upp så mycket i vikt att hon – efter en blick i spegeln – insåg att hon måste ändra sitt liv.

– Jag har gjort en del misstag i mitt liv och det amerikanska folket har varit så snälla mot mig och det har gett mig förnyat självförtroende.

fergie-youtube

Ett av recepten Fergie bjöd på innehöll en blandning av citronskal, kajennpeppar, ananas och ingefära, iskaffe och (?) vispad grädde berättar Mirror.co/uk.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och Youtube

Se en film när hon visar sin nya mixer här:

httpv://www.youtube.com/watch?v=U8ya0XznHQk

Annons