Sarah och Beatrice fina stöd under Eugenies stora dag

Sarah och Beatrice fina stöd under Eugenies stora dag

Vilken trio! I vått och torrt ställer Sarah, Beatrice och Eugenie upp för varandra.

Prinsessan Eugenie, Sarah Ferguson och prinsessan Beatrice. Trion har alltid varit som de tre musketörerna. När prinsessorna har kallats hemskheter i den brittiska pressen, gått igenom sjukdomar och kärlekssorg har mamma Sarah alltid varit där. Och även om Sarah Furgeson har varit utfryst av den brittiska kungliga familjen har döttrarna alltid stått vid hennes sida. De har medverkat på evenemang tillsammans med sin mamma och alltid visat upp en enad front.

Sarah Ferguson

Sarah Ferguson.

Och även under prinsessan Eugenies bröllopsdag fortsatte trion att visa hur nära varandra de står.

Sarah Ferguson och prinsessan Beatrice.

Sarah Ferguson och prinsessan Beatrice.

Strax innan det att bruden dök upp anlände Beatrice och Sarah. Och ett fullkomligt vilt jubel spred sig. Folket har alltid älskat färgklicken Fergie! Och hon vågade verkligen vara sig själv. Brudens mor studsade ur bilen och skämtade genast med den samlade, och jublande, publiken. Prinsessan Beatrice skrattade åt sin mor samtidigt som hon steg ur bilens andra sida.

Mor och syster stöttade prinsessan Eugenie.

Mor och syster stöttade prinsessan Eugenie.

Som den enade front de är gick de tillsammans upp för trapporna och satte sig på sina platser. Och när bruden kom gav de alla tre varandra en blick som sa mer än tusen ord. En blick som osade av det starka stöd de är för varandra. Bara timmar efter att prinsessan Eugenie mött Jack för första gången ringde hon sin mamma och berättade om honom. Och under varje dag av förhållandet, fram till denna dag då de blev man och hustru, har hon hejat på sin dotter. Det var fint att se deras relation live under den kungliga vigseln. För ingen kunde ta miste om den fina syskon- och moderskärleken som finns mellan dem.

– Beatrice har varit det största stödet för oss och vår relation, därför ville jag ha min syster som brudtärna. Jag har alltid sett upp till henne, berättade Eugenie om Beatrice innan vigseln.

Läs mer: Eugenies revansch – hyllas mer än Meghan

Foto TT