Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Savannah får ett lyft av faster Zara Phillips

27 mar, 2012, 14:30 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Zara Phillips har siktet inställt på ryttartävlingarna i OS i London, så just nu väntar hon och maken Mike Tindall med smått. Under tiden busar och njuter hon av brorsdottern Savannah.

Ryttarstjärnan Zara Phillips ägnade nyligen en heldag åt sin brors, Peter och Autumn, familj på Gatcombes hästbana.  Zara, den lekfulla och sprudlande fastern hissade lilla Savannah högt upp i luften så att hon gurglade av skratt. Till och med prinsessan Anne, som sällan släpper loss drog på smilbanden och skojade med den lilla. En hjärtevärmade dag i vårsolen!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Den snart 14 månader gamla Savannah är liksom sina föräldrar Autumn och Peter förväntansfulla inför det väntade syskonet. Det nya syskonet blir drottning Elizabeths andra barnbarnsbarn.

Efter förra sommarens ståtliga bröllop trodde säkert många att Zara och Mike skulle skaffa barn så fort som möjligt, men Zara hoppas att hon kan ta den sista platsen i OS-truppen.

Av Anita Saming

Foto: IBL

Läs även


Annons