Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Schaman Dureks kärleksförklaring till Märtha Louise

04 jun, 2019, 12:00 
Agneta Nisbeth
Märtha Louise och Durek
Vilken fin kärleksförklaring Schaman Durek ger till sin flickvän, den norska prinsessan Märtha Louise.
Annons

Just nu befinner sig det omtalade paret, prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek, i England. Deras andliga workshop har hunnit till London, berättar Shaman Durek själv på sitt Instagram-konto. Under det här kurstillfället fick eleverna lära sig något som kallas för “Soul Talk” och enligt den andliga ledaren blev det en riktig succé.

schaman Durek

Schaman Durek skriver själv om kursen på Instagram:

“Stort tack till alla underbara själar som kom ut för att lära sig om hur mycket styrka de har i inuti sig själva”, Livet är en helig dans, skriver han där.

Shaman Durek kallar prinsessan Märtha Louise för gudinna

Han beskriver också kärleken till sin kungliga flickvän:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Här är jag tillsammans med min gudinna, prinsessan Märtha Louise”.

schaman Durek och Märtha Louise

Även prinsessan Märtha Louise har delat med sig av sina tankar.

– Jag har fått och gett många kramar den här senaste veckan. Visst är det ett underbart sätt att växtliga positiv energi. Det är också en bra övning i att ge och ta emot, varar kramen mer än 20 sekunder så är den också bra för din hälsa. Så vem vill du krama idag?, frågar prinsessan Märtha Louise.

Annons

Det har varit en lång resa för Märtha Louise

Den norska prinsessan har även talat ut i den norska tidningen Dagbladet. Om sin roll som prinsessa och kärleken till Durek – som hon kallar sin tvillingsjäl.

– Jag har haft lite svårt att räkna ut vem  jag är och vad det är som är prinsessa. Det har varit en lång resa för att kunna fylla rollen som mig själv och acceptera den jag är, säger Märtha Louise som också menar att hon är mer bekväm med sig själv idag.

Shaman Durek har norskt påbrå

Shaman Durek, som också intervjuats av tidningen Dagbladet, berättar att hans mamma faktiskt har norsk påbrå och att han verkligen gillar norrmännen:

– Folk kommer fram till mig och säger “Tack för att du är den du är, ni är bägge så modiga”.

Foto: TT

Annons