Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se alla bilder från Estelles skolstart på Campus Manilla

21 aug, 2018, 11:31 
Prinsessan Estelle har startat sin första skoldag på Campus Manilla. En stor dag för den lilla prinsessan!
Annons

Och så var Estelle på plats. Hon såg så glad och förväntansfull ut när hon gick runt och hälsar på sina nya klasskamrater. Men säkert är hon lite nervös också. Pappa Daniel strök henne lite beskyddande över håret.

Prinsessan anlände med mamma Victoria och pappa Daniel strax efter klockan nio på morgonen. De mötte upp övriga förstaklassare och deras föräldrar vid Djurgårdsbrunnsbron för ett upprop,  innan Skansentåget skulle rulla den korta biten upp till skolan. Det är en stor dag och alla är lite extra finklädda. Det går 20 barn i prinsessan Estelles förskoleklass, och självklart hennes lärare!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kronprinsessparet och prinsessan Estelle anländer.
Kronprinsessparet och prinsessan Estelle anländer.

Victoria kramade om de andra mammorna och Estelle skuttade runt med två av sina vänner, från mamma till pappa och tillbaka igen. Men snart var det dags för den stora stunden. Prins Daniel och kronprinsessan Victoria lämnade sin lilla dotter och tog sig vidare till skolan samtidigt som det gulröda Skansentåget burrade igång. Estelle fick åka i den sista vagnen med några flickor hon verkade känna sedan tidigare. Och hon hakade vant fast skyddskedjan vid sin plats.

Annons
Prinsessan Estelle på tåget.
Prinsessan Estelle på tåget.

Prinsessan verkade inte ett dugg brydd av fotograferna, hon är van, trots att hon bara är sex och ett halvt! Fast visst såg man att det var en stor och viktig dag i hennes liv. Mitt i allt syns stundens allvar.

Prinsessan Estelle på väg in till sin första skoldag på Campus Manilla.
Prinsessan Estelle på väg in till sin första skoldag på Campus Manilla.

Efter att tåget anlände till skolan fick Estelle och hennes nya klasskamrater lyssna till ett tal av rektorn innan hon eskorterades in i klassrummet av två sistaårselever, för prinsessans allra första skoldag. Den kommer däremot inte pågå speciellt länge. Snart får hon sätta sig i bilen igen och åka de 20 minuterna hem till Haga efter en rolig och omtumlande dag.

Annons

Se alla bilder i vårt bildspel här!

Här är två filmklipp från dagen!

Foto Stella pictures, IBL

Annons