Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se alla nya bilder på lille Archie!

25 sep, 2019, 11:54 
Agneta Nisbeth
archie-harry-meghan-tt
Idag fick vi äntligen se prins Harrys och Meghans söte lille son, Archie. Han följde med sina stolta föräldrar på ett nytt uppdrag i Sydafrika.
Annons

Åh så söt han är, lille Archie! Under dagen gjorde prins Harrys och Meghans son Archie Harrison sitt första officiella framträdande i Sydafrika, under ett besök hos ärkebiskopen Desmond Tutu i Kapstaden.

Pratade apartheid

Hertigparet av Sussex fick också chansen att prata med Desmond Tutus dotter Thandeka och de samtalade givetvis om ärkebiskopens arbete med bland annat apartheid. Prins Harry och Meghan fick även lära sig mer om Tutus stiftelse Leah Legacy Foundation.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
harry-meghan-archie-tt

Archie såg ut att trivas utmärkt i sin mammas famn och skrattade förtjust hela tiden. Den lille pojken bar ett par randiga snickarbyxor och som ni kan se på bilden var det faktiskt långa ben på plagget- inte shorts som prins George alltid brukar bära.

Annons
harry-meghan-archie-tt

Nya regler som gäller?

Kanske är det nya regler som gäller för prinsparet och deras barn, shorts kanske inte längre är ett måste? Hur som helst var Archie så gullig och det är skönt att äntligen få nya bilder på sonen.

harry meghan Archie

Det har varit ganska mycket smussel och hemlighetsmakeri kring Archie Harrison den senaste tiden, och många har undrat varför. Nu fick vi i alla fall massor av nya härliga bilder på honom.

Annons

Den lilla familjen bjöds på te och kakor av Desmond Tutu och hans dotter Thandeka som förtjust utbrast: Han kommer att bli en kvinnornas man!

– Han är en gammal själ, sa Meghan förtjust om sin son.

archie-harry-meghan-tt

Även prins Harry, den stolte fadern, kommenterade Archie som tittade in i kamerorna utan att blinka.

– Han är redan van, skämtade Harry.

På parets Instagramsida Sussex Royal kan man också se en liten film på hur det såg ut när den lilla familjen anlände till mötet.

Annons
harry Meghan Archie

Många brittiska tidningar har redan börjat att fråga sig vem Archie är mest lik, mamma Meghan eller pappa Harry, vad säger ni?

Prins Harry och Meghan har redan skrivit en fin hälsning till ärkebiskop Desmond Tutu på sitt Instagram:

– Tack så väldigt mycket för din varma gästfrihet, Archie älskade att träffa dig!

meghan-archie-tutu-tt

Prins Harry lämnar snart Meghan

Efter dagens uppdrag kommer sedan prins Harry att lämna sin fru och barn för flyga över till Botswana för uppdrag på egen hand. Men Meghan och Archie kommer att stanna kvar i Sydafrika. Bland annat kommer Meghan att träffa andra kvinnor genom organisationen mothers2mothers som hjälper de som drabbats av aids eller lever med hiv.

Annons

Se en film här från mötet:

Foto TT

Annons