Se alla nya magiska bilder på Victoria och Daniel!

Se alla nya magiska bilder på Victoria och Daniel!

WOW! I samband med Victorias och Daniels bröllopsdag fick vi mängder av nya bilder på kronprinsessparet. Nu kan du titta närmare på dem!
Victorias bakslag! Kan inte fira stora kärleksfesten med Daniel
Slå på ljud

De glittrar. De lyser av glädje. Och de är uppklädda i magiskt vackra plagg.

När kronprinsessan Victoria och prins Daniel valde att ta nya porträtt i samband med deras tionde bröllopsdag den 19 juni gjorde de ingen besviken. Kronprinsessan bär tre olika klänningar, varav en är den hon par dagen innan sitt bröllop 2010. Och visst strålar de båda, likt diademen Victoria valt att pryda sitt hår med.

Vi har samlat bilderna så att du kan se dem alla på ett och samma härliga ställe!

Se nya bilderna från Victorias och Daniels bröllopsdag 19 juni här!

Kronprinsessan Victoria i vit klänning.

Det är fotografen Elisabeth Toll  som fotograferat kronprinsessan och prins Daniel för nya officiella porträtt. Fotograferingen ägde rum i Gustav III:s paviljong på Haga, en plats som kronprinsessan känner mycket för, har hon tidigare berättat i Antikrundan! Galaporträtten är tagna i paviljongens Spegelsalong medan fotografierna i mer civil klädsel är tagna i paviljongens matsal.

Kronprinsessan Victoria i klänningen från Elie Saab.

victoria daniel 10 år som gifta nya bilder
victoria och daniel 10 årig bröllopsdag nya bilder
victoria och daniel 10 årig bröllopsdag nya bilder
Prins Daniel, tio år efter sin bröllopsdag!

På bilderna bär kronprinsessan två olika diadem. Till den puderrosa klänningen bär hon prinsessan Sibyllas diadem och till den mörkblå har hon valt stråldiademet. Sibyllas diadem var det första som drottning Silvia bar, dagen innan hennes bröllop. Hon gjorde det efter en önskan från Hagasessorna, som så gärna ville att mamma Sibylla skulle finnas med på ett hörn. Och nu, i och med dessa officiella bilder, för kronprinsessan med sin farmor även när hon själv skapar historia.

Tänk vad speciellt det måsta ha varit för kronprinsessparet att förbereda och ta dessa bilder. Hela tiden med tanken på att det gått tio år sedan den där magiska dagen. Den dagen då prins Daniel blev ett med svenska folket, och verkligen visade hur otroligt mycket han älskade sin hjärtas prinsessa. Den dagen han höll ett tal som inte bara gick till historien, utan som även visade oss utanför vilken fin person Victoria är.

Mycket har hänt sedan dess, minnena, de finns alltid kvar!

Foto: Kungliga hovstaterna/Elisabeth Toll