Se bilden från Mette-Marits härliga tjejkväll

Det är inte bara familjen och kungliga uppdrag som gäller för kronprinsessan Mette-Marit. Hon har även tid över att träffa sina gamla kompisar.

Det har varit ett tufft år med sjukdom för kronprinsessan Mette-Marit. För ett tag sedan fick hon diagnosen lungfibros av sin läkare. Diagnosen gjorde också att hon inte längre kunde vara lika aktiv som hon brukade, med flera inställda kungliga uppdrag som följd.

Nya bilder på familjen

För någon vecka sedan fick vi se nya fina bilder på den norska kronprinsfamiljen som då precis startat sin sommarferie och ställt upp för en officiell fotografering. Tillsammans med maken kronprins Haakon och två av sina tre barn, prins Sverre Magnus och prinsessan Ingrid Alexandra såg man hur de njöt av den vackra miljön ute på sommarnöjet i den norska skärgården.

Mette-Marit

Den äldste sonen Marius Borg som hon har från ett tidigare förhållande vill inte längre vara med på några officiella bilder. Men så är han nu också en vuxen man på 22 år och lever ett eget liv med flickvännen Juliane Snekkestad. Trots att Mette-Marit numera är kronprinsessa och mamma till tre barn så tar hon sig ändå tid till att hålla kontakten med sina gamla väninnor.

Möte med det gamla gänget

Hon skriver själv om mötet med sina kompisar från lång tid tillbaka på Instagram. Mette-Marit lägger dessutom upp en fin bild från mötet med det gamla gänget. Och hon hoppas på 30 år till med dem.

503 Service Unavailable

För det kan säkert inte vara lätt alla gånger för en “helt vanlig” tjej som blir förälskad i en kronprins och plötsligt måste lägga om sitt liv på flera olika plan. Men för Mette-Marit har det aldrig varit frågan om att skippa kontakten med sina gamla vänner. Vad det gamla tjejgänget gjorde vet vi naturligtvis inte, men de såg i alla fall ut att ha kul tillsammans på bilden som Mette-Marit delade med sig av.

Fanns en bild till – som hon raderade

Vi fick också se en annan härlig bild av kronprinsessan, då av hennes hund, också via hennes Instagram. Vi kunde då se hur hunden stod vid ett öppet kylskåp i sommarhettan. Men den bilden är numera bortagen från nätet, vi vet inte varför och kan tyvärr därför inte visa den för er längre.

 

Foto: TT och kronprinsessan Mette-Marit/Instagram