Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se bilderna från Carolines galakväll med familjen

16 nov, 2017, 12:00 
Agneta Nisbeth
På fest tillsammans med barnen.
Annons

Det är inte så ofta prinsessan Caroline kan samla hela familjen, men under en galakväll till förmån för La Fondation Motrice på Salomon Hotel i Paris såg vi alla hennes barn på ett och samma foto. Mamma Caroline samlade barnen kring sig, vi såg hennes yngsta dotter prinsessan Alexandra, tillsammans med Charlotte Casiraghi, Pierre Casiraghi med sin hustru Beatrice Borromeo, Andrea Casiraghi med sin Tatiana Santo Domingo.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

https://www.instagram.com/p/BbhkJXDHmUs/?tagged=tatianasantodomingo

Barnbarnen fick dock stanna hemma med sina nannys, för detta blev en sen galakväll för de vuxna. Vi vet också att Charlottes pojkvän Dimitri Rassam fanns med under kvällen, men eftersom han inte är officiellt förlovad med Carolines äldsta dotter så kom han inte med på den officiella bilden.

Klicka på pilen till höger för att bläddra bland bilderna:

Den franska tidningen Point de Vue har också Andrea Casiraghi och hustrun Tatiana på sitt senaste omslag, de har också ställt upp för en intervju för den kungliga franska magasinet.

– Du måste kämpa för livet, säger paret på omslaget.

Foto: IBL

Annons