Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se bilderna från Charlenes och Alberts glammiga galakväll

31 jul, 2018, 20:00 
Agneta Nisbeth
Det var en mycket elegant furstinna som kom hand i hand med sin make till den årliga Röda Korsgalan i Monaco.
Annons

Vilken härlig galafest det blev! Den sjöjungfru-inspirerade långklänningen furstinnan Charlene bar under årets “Gala de la Croix-Rouge” i Monaco kom från Versace medan juvelerna kom från Repossi.

Furst Albert och furstinnan Charlene.

För det var en osedvanligt glittrande glad furstinna vi såg vid sin make furst Alberts sida under den årliga Röda Korsgalan. Charlene har som vi tidigare berättat varit på besök i Sydafrika under sommaren där hon bland annat mötte Barack Obama och Desmond Tutu.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Furst Albert och furstinnan Charlene.

Charlene besökte också barn som fick lära sig att simma, men sina egna och Alberts tvillingar prins Jacques och prinsessan Gabriella fick stanna hemma med pappa på slottet.

Furst Albert och furstinnan Charlene.

Furst Albert berättade för tidningen People att hon hade haft en fantastisk resa men som han sa:

Annons

– Jag har inte fått reda på så mycket om resan ännu, så fort hon kom hem kastade hon sig över barnen, sa han till tidningen.

Fursten som enligt rykten tvingats ta en kortare paus efter att ha varit lite trött var som synes åter på benen och såg verkligen ut att må hur bra som helst.

Furst Albert och furstinnan Charlene.

Under balen, som kallas för ett av årets största evenemang av monegaskerna, såg vi också fursteparet ta en vals på dansgolvet.

Foto: Stella Pictures, Hovet i Monaco/Facebook

Annons