Se bilderna från den smått kaotiska sommarfotograferingen

En prinsessa på vift och en prins i tårar. Att samlas för fotografering är inte alltid lätt...
King Carl XVI Gustaf, Queen Silvia, Crown Princess Victoria, Prince Daniel, Prince Oscar, Princess Estelle, Princess Madeleine, Princess Leonore, Prince Nicolas, Christopher O`Neill, Prince Carl Philip, Princess Sofia, Prince Alexander

Även i kungafamiljen uppstår svårigheter med familjeporträtt. Med fem små barn vet man aldrig vad som kan hända. Fina bilder på kungafamiljen blev det men inte helt utan besvär.

Vi har alla härliga bilder på kungafamiljen. Se bilderna nedan..

Kungafamiljen går genom trädgården på väg till den bänken där fotograferingen ska ske. Estelle har hittat en snigel i buskarna och stannar till med mormor Silivia.

Det är inte alltid så lätt att hitta rätt plats att stå på när familjen är så stor. Hunden Brandy skulle också vara med, men gick snabbt iväg.

Leonore hittade något som var mycket mer spännande än en fotografering och en ledsen lillebror Nicolas fick komma till mamma

Leonore sprang runt i trädgården medan hela kungafamiljen skrattade.

Madeleine fick lämna över Nicolas till Chris för att springa efter Leonore. Hon fick springa ett litet varv för att hinna ifatt.

När Nono som Leonore kallas sprang iväg igen så fick morbror Carl Philip komma till räddning. Som tur är så hann han springa ifatt lilla busiga Leonore.

Det är många barn att hålla reda på nu i familjen. Som tur är samarbetar syskonen bra när någon är på rymmen.

Leonore var inte så pigg på att vara med på bild, hon ville egentligen sitta i mormors knä.

Tillslut fick kungafamiljen till det och nya fina bilder med hela familjen samlad kunde tas.

Av: Frida Mrad

Foto: IBL/Stella