Se bilderna från kungafamiljens härliga Floridasemester

Se bilderna från kungafamiljens härliga Floridasemester
Vilken kickstart på 2019! Nya bilder visar att kungaparet och prinsparet har rest till soliga Miami, Florida, för att hälsa på prinsessan Madeleine och hennes familj.
Annons

Under onsdagen avslöjade Svensk Damtidning att prins Carl Philip och prinsessan Sofia är på semester i Florida, USA, för att hälsa på prinsessan Madeleine och Chris O’Neill.

Trots att hovet bekräftat att kungaparet inte följt med på resan visar det sig nu att det var felaktiga uppgifter. Nya bilder visar nämligen att kung Carl Gustaf och drottning Silva visst var med på familjesemestern. Tyvärr missade kronprinsessparet familjens “reunion” för att istället åka skidor i Trysil. Förra veckan skickade Estelle och Oscar en hälsning från de snötäckta backarna i Norge.

På hästpolotävling utan Madeleine

I söndags var kung Carl Gustaf, drottning Silvia, prins Carl Philip och prinsessan Sofia på hästpolotävlingen Joe Barry Memorial Cup i Wellington, som ligger norr om Miami. Prinsessan Madeleine såg vi inte en skymt av, förmodligen valde hon att stanna hemma den dagen för att vara med Leonore, Nicolas och Adrienne.

Kungafamiljen på hästpolotävling i Miami.

Kungligheterna såg tävlingen tillsammans med vännerna Antonia Ax:son Johnson och maken Göran Ennerfelt.

Kungafamiljen på semester i Miami.

“Klick” sa det när kungen knäpptre några bilder från läktaren.

Kungen fotar i Florida.

Men han är inte den enda i kungafamiljen som älskar att fota. Även prins Carl Philip har ett stort fotointresse och passade på att ta några bilder på den spännande hästtävlingen.

Carl Philip visar mobilen på läktaren.

Drottningen var sommarfräsch i en aprikosrosa kavaj och vit blus med blommönster. Semesterfina Sofia hade utsläppt hår under hatten och den vita klänning fick henne att se lite extra solkysst ut.

Silvia och Sofia i Miami, Florida.

Förutom att gå på hästpolotävlingar i Miami passade de även på att ta mysiga promenader, shoppa, äta god mat samt sola och bada vid prinsessan Madeleines pool. I dag kommer vi att återigen få se kungaparet då de ska ta emot teaterchefen, Sofi Lerström, på Drottningholms slott.

Läs mer:

Foto: TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

24 kommentarer till “Se bilderna från kungafamiljens härliga Floridasemester”

 1. charlotte skriver: 10 januari, 2019

  Vad trevligt detta ser ut! Carl Philip och Sofia är lättsamma personer och det uppskattas av Kungaparet. Familjeresor är det trevligaste man kan göra tillsammans. Önskar dem alla en skön semester!


 2. konsttanten skriver: 10 januari, 2019

  Kungaparet verkar alltid trivas så bra ihop med prinsparet; vilket är förståeligt, ty både Sofia och C-Ph har ej drabbats av arrogans.


  1. Karin skriver: 10 januari, 2019

   Vem eller vilka i kungafamiljen har drabbats av arrogans? Jag känner ingen i kungafamiljen tillräckligt väl på ett personligt plan för att veta vem som är arrogant och vem som inte är det. Känner du endast prinsparet tillräckligt väl för att uttala dig eller är du nära vän med hela familjen?


 3. m skriver: 10 januari, 2019

  Intressant att hovet ger felaktiga uppgifter. Säkerligen långt ifrån första gången.


 4. m skriver: 10 januari, 2019

  Victoria är uppfostrad till drottning enligt den “gamla skolan” där grandios självbild är en tillgång, en uppfostran som hon konservativt verkar vilka föra vidare till sina barn. Carl Philip och Madeleine har uppenbart fått en mer harmonisk och ödmjuk uppfostran med inriktning på folklighet då de inte har någon tron att ta över.


 5. Helena FIN skriver: 10 januari, 2019

  Trevligt!


 6. MarieS. skriver: 10 januari, 2019

  Härligt att få lite ljus och värme i Florida till skillnad från det långa ihärdiga vintermörkret i Sverige det behövs verkligen.


 7. Susanne Blomgren skriver: 10 januari, 2019

  Väldigt fult av Hovet att komma med lögner. Men det är väl väntat. Kanske “plåstret” är lögn det med, konstigt att behöva skydda hyn där efter flera månader.


  1. Tant Gredelin skriver: 11 januari, 2019

   Det är inget ovanligt alls att man skyddar hud med plåster eller kirurgtejp efter ett ingrepp utan det är någonting man bör göra.


 8. Kristiina från Turku skriver: 10 januari, 2019
  1. m skriver: 10 januari, 2019

   Victoria har barn i skolåldern och bör som sig ska sköta pappans uppgifter då han befinner sig utomlands. När hennes barn var små så befann hon sig utomlands i månader efter juluppehållet.


 9. caterine skriver: 10 januari, 2019

  Semester från vad kan man undra.


 10. ancibergfeldt skriver: 10 januari, 2019

  Marie…. Ja , kungafamiljen behöver
  Verkligen ljus och värme!!😎


  1. MarieS. skriver: 11 januari, 2019

   Jaa att resa från det negativa surklimatet i Sverige för att tanka lite sol och positivitet det behöver nog många människor göra . Det ser man ju lätt när man läser vissa kommentarer här. 🌞


 11. Mona skriver: 10 januari, 2019

  De är inte i Florida nu.Kungen träffade talmannen och hade andra uppdrag idag.
  Viktoria med familj var borta ca 3 veckor inte flera månader.


 12. Bror skriver: 11 januari, 2019

  Kungligheter har i alla tider visat prov på stor uppfinningsrikedom när det kommer till roande lekar av alla de slag; som nu denna märkliga sport att spela krocket från hästryggen.


 13. Anna Frigell skriver: 11 januari, 2019

  Rapporterna duggar tätt om hur livsstilen påverkar klimatet; shopping, flygresor, matvanor. Vi uppmanas att se över hur vi lever och vilka val vi gör. Detta tycks gå helt förbi vårt kungahus som skulle kunna göra ett statement, föregå med gott exempel och vara ett föredöme både nationellt och internationellt.


  1. Lisa skriver: 11 januari, 2019

   Håller med dig helt. Verkar som om klimathotet inte påverkar vårt kungahus alls. De flyger o far till olika världsdelar långt bort och dessutom har de säkert med sig ett helt entourage med livvakter, barnvakter m.fl. De föregår definitivt inte som en god förebild.


  2. G.u.i.d.v.v.O.Skaffa dig ett liv, Gredeline! skriver: 11 januari, 2019

   Anna Frigell
   Visst går det dem fullständigt förbi! Inga bra förebilder talar med kluven tunga.


  3. konsttanten skriver: 11 januari, 2019

   Kungafamiljen går ej ut och “försvarar sig” om kritiken mot flygresor. Jag kan mkt väl tänka mig att de klimatkompenserar sina resor, men i “det tysta”.


 14. Bror skriver: 11 januari, 2019

  Inför den allvisa smakdomaren MarieS:s vakande Argusögon är det inte mycket som finner nåd. Nu har hon även avkunnat meteorologisk dom över Sverige som ett sol- och positivitetsfattigt surklimat.
  Hur det än må vara med den saken, så finner vi kvarvarande svenska surkartar tröst och värme i en annan dom som häromdagen kungjordes i The Economist: Sveriges är EU:s mest demokratiska land. Det trodde di inte va, Hele.. fl’åt, MarieS?


  1. MarieS. skriver: 11 januari, 2019

   Oj oj
   Ja du Bror Duktig – kan du jämföra Sveriges soltimmar med soltimmarna i Florida så har du allt missat en hel del.


 15. G.u.i.d.v.v.O.Skaffa dig ett liv, Gredeline! skriver: 11 januari, 2019

  Att resa från det negativa surklimatet i Sverige är tyvärr få förunnat att göra…men som tur är har vi här en alldeles egen Solstråle 🌞 som aaaldrig någonsin är negativ till våra personliga åsikter och upplevelser, Bror!


 16. josefin skriver: 12 januari, 2019

  sa skönt med lite semester — och det finns sa mycket god frukt i Florida sa här pa vinterhalvaret. Detta ar nog en hälsoresa efter julfestligheterna. 🙂
  tänk sa frisk o sund S är…..


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar