Se bilderna från kungafamiljens härliga Floridasemester

Se bilderna från kungafamiljens härliga Floridasemester

Vilken kickstart på 2019! Nya bilder visar att kungaparet och prinsparet har rest till soliga Miami, Florida, för att hälsa på prinsessan Madeleine och hennes familj.

Under onsdagen avslöjade Svensk Damtidning att prins Carl Philip och prinsessan Sofia är på semester i Florida, USA, för att hälsa på prinsessan Madeleine och Chris O’Neill.

Trots att hovet bekräftat att kungaparet inte följt med på resan visar det sig nu att det var felaktiga uppgifter. Nya bilder visar nämligen att kung Carl Gustaf och drottning Silva visst var med på familjesemestern. Tyvärr missade kronprinsessparet familjens “reunion” för att istället åka skidor i Trysil. Förra veckan skickade Estelle och Oscar en hälsning från de snötäckta backarna i Norge.

På hästpolotävling utan Madeleine

I söndags var kung Carl Gustaf, drottning Silvia, prins Carl Philip och prinsessan Sofia på hästpolotävlingen Joe Barry Memorial Cup i Wellington, som ligger norr om Miami. Prinsessan Madeleine såg vi inte en skymt av, förmodligen valde hon att stanna hemma den dagen för att vara med Leonore, Nicolas och Adrienne.

Kungafamiljen på hästpolotävling i Miami.

Kungligheterna såg tävlingen tillsammans med vännerna Antonia Ax:son Johnson och maken Göran Ennerfelt.

Kungafamiljen på semester i Miami.

“Klick” sa det när kungen knäpptre några bilder från läktaren.

Kungen fotar i Florida.

Men han är inte den enda i kungafamiljen som älskar att fota. Även prins Carl Philip har ett stort fotointresse och passade på att ta några bilder på den spännande hästtävlingen.

Carl Philip visar mobilen på läktaren.

Drottningen var sommarfräsch i en aprikosrosa kavaj och vit blus med blommönster. Semesterfina Sofia hade utsläppt hår under hatten och den vita klänning fick henne att se lite extra solkysst ut.

Silvia och Sofia i Miami, Florida.

Förutom att gå på hästpolotävlingar i Miami passade de även på att ta mysiga promenader, shoppa, äta god mat samt sola och bada vid prinsessan Madeleines pool. I dag kommer vi att återigen få se kungaparet då de ska ta emot teaterchefen, Sofi Lerström, på Drottningholms slott.

Läs mer:

Underbart men kort! Prinsessan Madeleine tillbaka i USA

Emma, 10, om oväntade mötet med prinsessan Sofia

Vi avslöjar! Det här gör Sofia och Carl Philip på semestern

Foto: TT