Se bilderna från Victorias kväll på Nordiska museet

Kronprinsessan Victoria vid Nordiska museet.

Under måndagskvällen närvarade kronprinsessan Victoria vid Nordiska museets och Skansens vänners årssammankomst för att fira vänföreningen som fyller 100 år.

Det var en strålande kronprinsessa som välkomnades av fiolmusik när hon anlände till Nordiska museet under gårdagskvällen. Victoria var på plats för att delta vid Nordiska museets och Skansens vänners årsmöte. Victoria är medlem och förste hedersledamot av vänföreningen sedan 1997.

Victoria anländer till Nordiska museet.

Victoria togs emot av vänföreningens ordförande Niclas Forsman, Skansens chef John Brattmyhr och styrelsemannen på Nordiska museet Sanne Houby-Nielsen.

Hovet publicerade en ny bild på kronprinsessan som för kvällen var klädd i en somrig klänning med matchande skor.

Vänföreningen som firade 100-årsjubileum, verkar för att främja och sprida kunskap om museets och Skansens verksamhet skriver hovet på Instagram.

Här ser vi kronprinsessan Victoria med Nordiska museets styrelseman Sanne Houby-Nielsen, Skansenchefen John Brattmyhr och vänföreningens ordförande Niclas Forsman.

Kronprinsessan Victoria med Nordiska museets styrelseman Sanne Houby-Nielsen, Skansenchefen John Brattmyhr och vänföreningens ordförande Niclas Forsman.

Läs mer: Exklusiva bilder! Victoria och Daniel på societetsbröllop

Foto: Stella Pictures