Se bilderna från Willem-Alexanders och Máximas härliga skidsemester

kung willem-alexander drottning máxima

Kung Willem-Alexander var på spexhumör, prinsessan Beatrix åkte utför och Máxima bjöd på senaste skidmodet! Se alla bilder från den nederländska kungafamiljens semester i alperna.

Just nu pågår den nederländska kungafamiljens årliga skidsemester i alperna. Kung Willem-Alexander och drottning Máxima har än en gång tagit med sig barnen till sin favoritplats på jorden. Den lyxiga bergsbyn Lech i Österrike. Och familjebilderna från skidbacken är helt fantastiska!

Prinsessan Beatrix i backen

Kungaparet och döttrarna Amalia, 15, Alexia, 13 och Ariane, 11, kisade mot den starka alpsolen samtidigt som de poserade och pappa Willem-Alexander var verkligen på spexhumör! När hela familjen ställde upp, inklusive prins Constantijn, Laurentien, deras barn och prinsessan Beatrix, kastade sig kungen framför alla likt en fotbollsmålvakt. Den stora frågan är dock varför ingen av dem bär hjälm? Efter den uppställda fotografering knäppte fotograferna nämligen några “action-bilder” när kungligheterna susar ner för backen – utan både hjälmar och mössor. Att alla i familjen är extremt duktiga utförsåkare råder det dock inga tvivel om.

kung willem-alexander drottning máxima

Den nederländska kungafamiljen på skidsemester i Lech.

Att prinsessan Beatrix, med sin 81 år, fortsätter att åka utför är imponerande i sig. Det är det inte många i hennes generation som gör. Vår egen drottning Silvia har föredrar ju till exempel längdskidåkning sedan några år tillbaka.

prinsessan beatrix

81 år och en fena på att åka utför! Prinsessan Beatrix imponerade i skidbacken.

Se fler bilder från familjesemestern:

 

Läs mer

Vi avslöjar! Detta gör Victoria och Daniel på sportlovet

Fergie berättar om sin vänskap med Diana

Så semestrar du som en kunglighet!

Foto: TT