Se bilderna! Här semestrar kungaparet med Shaman Durek

Märtha Louise och Schamanen

Här är bilderna som avslöjar att en förlovning kan vara nära! Prinsessan Märtha Louise tog med sin pojkvän Shaman Durek på en somrig båttur i den norska arkipelagen.

Det är allvar mellan prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek. Nya bilder visar hur kronprins Haakon åker båt med sin syster, prinsessan Märtha Louise, och hennes nya kärlek. Kung Harald och drottning Sonja bjöd in hela familjen – inklusive Märtha Louise omtalade pojkvän – till sitt sommarhus Mågerø i södra Oslo.

Det är första gången Shaman Durek träffar hela kungafamiljen. Syftet var naturligtvis att de alla ska få lära känna honom lite bättre. På bilden nedan ser vi kronprins Haakon lägga till vid bryggan med en mycket glad Shaman Durek i aktern. Prinsessan Märtha Louise såg också mycket lycklig ut. Äntligen skulle alla få träffa hennes älskade!

Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek

Den enda som inte var med var prinsessan Ingrid Alexandra. Hon hade annat för sig. Kronprinsessan Mette-Marit solade på klipporna medan prins Sverre Magnus styrde motorbåten med shamanen, prinsessan Märtha Louise, hennes bror Haakon och kusinerna i.

Harald Sonja

När norske kung Harald, 82, steg ombord på kungaskeppet Norge vid Bygdøy i Oslo för en tid sedan fick han flera frågor om dottern Märta Louise, 47, och hennes nye kärlek Shaman Durek, 47. Kung Harald valde att inte svara många av frågorna, men tog sig tid att kommentera några av dem, uppger norska Dagbladet.

Dels så sade han att det var trevligt att hon hittat en pojkvän och avslöjade att han inte haft möjlighet att träffa prinsessans pojkvän än.

Haakon och Schaman

Men nu har både Harald och Sonja alltså fått närkontakt med Shaman Durek. Vi får hoppas att de hade en trevlig helg tillsammans. Det ser så ut på bilderna, tycker ni inte?

Haakon schaman

Kritiken har varit massiv och många undrat hur trebarnsmamman tänkt sig en framtid med den nya pojkvännen, som inte bodde i Norge. När prinsessan och shamanen satt i en tv-soffa häromveckan haglade spörsmålen:

Märtha Louise, du har tre barn, du har en familj omkring dig. Hur hanterar de allt detta?

– Jag pratar mycket med dem om vad som händer. Vi vet vilka vi är. Barnen vet vilka vi är. Och det är mycket som har skrivits i media som inte är sant.

Fast på frågan om hon får stöd från mamma drottningen och pappa kungen svarar Märtha Louise lite undvikande:

– Jag får stöd från många människor.

Foto TT

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning: