Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se bilderna! Kate och William tar emot folkets jubel med Victoria och Daniel

30 jan, 2018, 15:03 
Just nu promenerar hertigparet och kronprinsessparet från Kungliga slottet till Nobelmuseet.
Annons

Det här är faktiskt bara andra gången någonsin som Victoria och Daniel träffar William och Kate, men de verkar ha funnit varandra under den en och en halv timme långa slottslunchen.

Det var i alla fall fyra glada kungligheter som rundade Börshuset alldeles nyss, för att sedan göra entré på Stortorget till publikens jubel. Och på vägen från slottet fick Victoria och Daniel visa William och Kate sin bröllopskyrka!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Sedan väntade den andra punkten på Kates och Williams svenska önskelista: att få träffa svenska folket. Just nu går de runt och tar alla förväntansfulla i hand – och man blir imponerad av hur de verkligen tar sig tid att småprata en stund med alla!

Annons

Foto: IBL

Annons