Se bilderna! Kates stylist firade med stort babyparty

Hon har klätt Kate i snygga mammaklänningar och bär nu själv detta plagg. Brittiska hovstylisten Natasha Archer väntar sitt första barn och har firat stort i veckan med sedvanlig "Babyshower".

Så roligt! Kates stylist ska ha barn och är alldeles lyrisk. På instagram delar maken Chris med sig av glädjen och bilder på från när vännerna uppvaktade med “Babyshower” med tårta hemma i våningen i sydvästra London. På tårtan stod det ”Baby Jackson” i vit glasyr och en liten blå barnfigur, en gul blomma och en kanin toppade bakverket.

Som kunglig stylist har Natasha Archer blivit en riktig kändis. Dessutom är maken, Chris Jackson, arbetar för bildbyrån Getty som hovfotograf. Första barnet är på väg och det firades stort. Den fösta att gratulera var förstås Kate.

Öppnade paket

Natasha strålade och poserade på bilder och njöt av sin stora dag. Självfallet var hon välklädd och bar en långärmad svart klänning.

Gästerna minglade och åt av alla godsaker i parets hem. De skålade i prosecco, alla utom Natasha förstås. Hon hade fullt upp med att öppna alla presenter hon fått. Och visst var det en hel del babysaker! Den som planerat partyt var modebloggerskan Amy Daniels, en mycket god vän till paret Jackson/Archer.

Numera tar Kates stylist det lite lugnare. Med ett barn i magen har man rätt till det. Natasha Archer har annars synts hasta efter Kate med den ena väskan efter den andra. Att ha som uppgift att ta hand om hertiginnan av Cambridges yttre är ganska krävande.

Natasha Archer

Det är en hel del plagg som ska med vid resor och tänk på alla accessoarer som måste planeras i förväg. Allt ska ju sitta som klippt och skuret. Det gör det ju i och för sig på modelltjusiga Kate. När det gäller mammakläder har det gått åt en del, då hertiginnan faktisk väntat tre barn.

“Tash” har arbetat med den kungliga familjen sedan 2007. Det sägs att hon är lite av en shopoholic och beställer ständigt kläder till Kate online. Natashas egen garderob är också den ganska diger med modeplagg från Longchamp, Diane von Furstenberg och Jenny Packham.

Läs mer

4 saker hertiginnan Kate alltid har i handväskan

Så firar William och Kate jul – vi har alla detaljer!

Rykten efter flyttbeskedet: ”Det gnisslar mellan Meghan och Kate!”

Foto: IBL, Instagram