Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se bilderna! Kronprinsessan Victoria nära klädkris

12 nov, 2020, 12:58 
Kronprinsessan Victoria Jessica Almenäs Samma kostym byxdress By Malina
Kronprinsessan Victoria bjöd på hoppfulla ord i en mörk tid. Men klädkrocken var hotande nära!
Annons
Prins Daniels pik mot Victoria!Brand logo
Prins Daniels pik mot Victoria!

Tänk om kronprinsessan Victoria hade tagit sin rosarutiga byxdress i dag... Då hade den kungliga klädkrisen varit ett mycket jobbigt faktum, inför 1 300 ögonvittnen!

För när kronprinsessparets stiftelse Generation Pep – som arbetar för att alla barn och unga ska ha möjlighet att leva ett aktivt och hälsosamt liv – i dag på förmiddagen sparkade i gång sitt digitala Pep Forum så stod moderatorn Jessica Almenäs där – i exakt samma rutiga kostym från By Malina som vi har sett på Victoria halva hösten. En kunglig favorit som hon burit om och om igen i tjänsten, men också privat, som när hon var med prins Oscars fotbollskompisar och deras mammor och åt middag på Stockholmskrogen Cassi.

Ett exempel kan vi se i filmklippet ovan, när kronprinsessan var på officiellt besök i Gävle!

Kronprinsessan Victoria rutig kostym byxdress By Malina
Kronprinsessan Victoria i By Malina-kostym som hade kunnat ställa till det...

Men nu undkom Victoria denna svettiga situation, för själv gick hon helt i novembergrått. Budskapet var dock desto mer hoppfullt. Årets tema var jämlik hälsa och i sitt välkomsttal sa hon ”Ett litet första steg. Och sedan: ett till, och ett till. Precis så enkelt, och precis så svårt, är det att skapa en hälsosam livsstil”.

Kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria höll inledningstalet vid Pep Forum 2020. Som tur var klädd i grått.

– Men, som vi alla vet kan de där stegen väldigt olika ut för olika personer. Och de kan vara olika svåra att ta. Mycket beroende på vilka förutsättningar man har.

Kronprinsessan Victoria hoppfull på Pep Forum 2020

Jessica Almenäs rutig kostym byxdress By Malina
Jessica Almenäs var moderator – klädd i Victorias favoritkostym.

– I dag deltar 85 procent av barn till höginkomsttagare i någon form av organiserad fysisk aktivitet. Samma siffra för barn till låginkomsttagare är 56 procent, sa kronprinsessan Victoria och fortsatte:

– Mina damer och herrar. Ojämlik hälsa drabbar individen – men det påverkar hela samhället. Och hela samhället behövs för att vända utvecklingen rätt – ett steg i taget. För, som vi ska få se i dag, det går att göra! Sedan starten av Generation Pep för fyra år sedan har vi kunnat se en viss förändring och allt detta ger mig hopp.

Foto: TT, Generation Pep, Victor Ericsson/Kungliga Hovstaterna.

Annons