Se bilderna! Moderna pappan Carl Philip – så tar han hand om barnen

26 feb, 2018, 14:00 
https://image.svenskdam.se/bild-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471672&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Margareta
Den nya generationen prinspappor är moderna och närvarande, något prins Carl Philip visade tydligt i helgen.
Annons

Prins Carl Philip hade med sig barnen Gabriel och Alexander när de under helgen såg prinsessan Sofia delta i Tjejvasan, något du kan läsa om här. 

Men under eventet visade han också upp sin moderna pappasida.

Recept.se Nyhetsbrev

Prins Daniel var den första pappan i kungafamiljen som valde att vara föräldraledig. Prins Carl Philip har gjort samma val och varit hemma med sina barn. Och det märks tydligt att han tar ett lika stort ansvar som prinsessan Sofia när det kommer till barnen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vid skidloppets mållinje bar prins Carl Philip sin yngsta son Gabriel i en bärsele samtidigt som han skötte den äldre sonen Alexanders alla behov. För prinsen är det en självklarhet att vara en närvarande förälder, vilket han i helgen tydligt visade.

Annons

Han fick även stöd från svärföräldrarna Marie och Erik som fanns på plats.

Annons