Se bilderna och filmen som skapat rubriker – spanska kungafamiljens firande i Palma

06 apr, 2018, 20:00 
AvAmanda Lundin
Påsken är en högtid för många, även för Spaniens kungafamilj. Tillsammans med familjen närvarade kung Felipe och drottning Letizia på den årliga påskmässan i Palma. Se de fantastiska bilderna här!
Annons

På påskdagen samlades den spanska kungafamiljen på Mallorca för den årliga påskmässan i Katedralen La Seu i staden Palma. Som vanligt var kung Felipe och drottning Letizia där tillsammans med sina döttrar, kronprinsessan Leonor och prinsessan Sofia. Även kung Felipes föräldrar, Spaniens forna drottning Sofia och kung Juan Carlos, närvarade vid mässan.

Drottning Letizia strålade i marinblått och prinsessorna i matchande skor!

Se de fantastiska bilderna här!

Recept.se Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men allt verkar inte ha varit en härlig dag.

Spanska medier har spekulerat om att en mindre konflikt inom familjen ska ha uppstått. Vi kan se att kronprinsessan Leonor knuffar bort sin farmors arm samtidigt som drottning Letizia och kung Felipe börjar diskutera med Sofia. Se filmklippet här nedan!

https://www.youtube.com/watch?v=kphJrmVZ_Bg

Foto: IBL

Annons