Se bilderna på Charlottes Perrellis och Anders Jensens lyxbröllop

charlotte perrelli brudklänning

Snart firar Charlotte Perrelli och Anders Jensen 5 år som gifta. Vi minns deras sagobröllop i Frankrike – och den exklusiva brudklänningen!

Det har gått fem år sedan schlagerdrottningen Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen svarade ja till varandra på slottet Château d’Esclimont i Frankrike. De fantastiska bröllopsbilderna blev en stor snackis i hela Sverige – och de var framförallt Charlottes klänning som fick människor att förvånas och förundras.

Brudklänning från kungafavoriten Elie Saab

Den exklusiva stassen är designad av lyxdesignern Elie Saab, som även de svenska prinsessorna älskar. Klänningen uppskattas vara värd omkring 500 000 svenska kronor och det var för riskabelt att frakta den till Frankrike så artisten fick istället åka till London och hämta den på egen hand. Och skorna, av märket Jimmy Choo, var inte mindre exklusiva dem.

charlotte perrelli anders jensen bröllop

LÄS MER: CHARLOTTE PERRELLIS VERKLIGA RELATION MED MAKENS EX

Kändistät gästlista

Bröllopets gästlista var både lång och kändistät. Bland de inbjudna syntes toastmasterduon Magnus Carlsson och Gabriel Forss, vännen och kollegan Pernilla Wahlgren, sångerskan Jessica Andersson och festfixaren Micael Bindefeld. Vigseln hölls utomhus i den stekheta solen och njöt sällskapet av en somrig utomhuslunch på slottsgården.

charlotte perrelli anders jensen bröllop

Charlottes hemliga kärleksgåva till Anders

Charlotte gav dessutom sin älskade Anders en klocka från lyxmärket Cartier på bröllopsdagen. Priset uppskattas till omkring 20 000 kronor.

charlotte perrelli anders jensen bröllop

Foto: TT