Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Se bilderna på när Charlene och Albert dansar

30 jul, 2019, 09:00 
Agneta Nisbeth
albert charlene
Charlene och Albert valsade runt under en stor gala i Monaco.
Annons

Förutom det furstliga bröllopet då prinsessan Stéphanies ende son, Louis Ducruet gifte sig i helgen med sin fästmö Marie Chevallier så har det även varit en stor Röda-Korset gala i Monaco. Där kunde vi minsann se både furstinnan Charlene och furst Albert valsa runt på dansgolvet.

charlene

Festligheterna som detta år hette “71ème Gala de la Croix-Rouge” drog som vanligt in pengar till välgörenhet och många gäster, med välfyllda plånböcker minglade, och åt en god middag med fursteparet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
dukning gala

Så här vacker var borden dukade under galamiddagen. Den stilfullt printade menyn var dekorerad med en korall och på borden fanns lila dukar med glitter.

Smaragdgrön långklänning

Denna kväll bar furstinnan Charlene en smaragdgrön långklänning med en cape, outfiten kom från Marchesa.

albert charlene

Givetvis bjöds det sedan upp till dans, fört ut på golvet var som sig bör furst Albert och furstinnan Charlene. Och visst såg de ut att ha så roligt tillsammans!

Annons

Charlene och Albert tog en svängom på dansgolvet

Musiken var blandad, från amerikansk country med gruppen MamaDear till Delvon Lamarr Organ Trio och så popstjärnan John Legend som furstinnan också fick till bordet under middagen.

albert charlene

Ja, nog kan hon onekligen konsten att klä sig både vackert och uppseendeväckande, tvåbarnsmamman tillika furstinnan Charlene. Just denna färg klär henne verkligen och man såg hon riktigt lyste under kvällen.

Charlene

Bara någon vecka innan galan hade furstinnan delat ut ett pris under en hästtävling, då var hon så här elegant i en annan långklänning.

Annons

Tog med sig sonen prins Jacques

Och hon kom inte heller ensam denna dag utan hade tagit med sig den lille sonen, arvprinsen Jacques. Men även Charlenes bror Gareth Wittstock ses till höger på den här bilden.

Charlene Jaques

Det börjar tidigt med den kungliga inskolningen för prins Jacques – han har redan fått vara med på en rad olika evenemang med både pappa och mamma. Men det ser ut som kan klarar det alldeles utmärkt.

Foto. TT och hovet i Monaco/Facebook

Annons