Se bilderna! Prinsessan Madeleines sköna söndag med familjen

Se bilderna! Prinsessan Madeleines sköna söndag med familjen
Prinsessan Madeleines nya liv i Florida erbjuder helgaktiviteter vi bara kan drömma om här i vintersverige. Se de nya bilderna på prinsessfamiljens härliga strandsöndag här!
Annons

Här sitter prinsessan Madeleine och svalkar sig vid poolen. Håll med om att det ser skönt ut!

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

91 kommentarer till “Se bilderna! Prinsessan Madeleines sköna söndag med familjen”

 1. Royalist javisst skriver: 12 mars, 2019

  Prinsessan Madeleine gör helt rätt som prioriterar sin familjs välmående och makens arbete och önskningar om bostadsort. Att hålla ihop familjen är ALLT enligt min mening. De är förmögna och vill ha ett easy-going, sunny life.
  Varför inte?! Det går utmärkt ihop med att representera Sverige då och då som prinsessan gör. Hon är född prinsessa och vacker o välutbildad. En tillgång för Sverige!


 2. Bror skriver: 12 mars, 2019

  Det är inte så lite Betty Draper över det här!
  Men vad Maddes “Don” egentligen gör om dagarna är lika höljt i dunkel som det är säkert att solen skiner på både fru och barn och alla andra där borta i lazy-land.


 3. m skriver: 12 mars, 2019

  Håller helt med dig.


 4. CVM skriver: 12 mars, 2019

  Royalist Javisst
  Tummen upp till dig för din kloka och dessutom sanningsenliga kommentar.
  Tack
  CVM


 5. G.u.i.d.v.v.O.Skaffa dig ett liv, Gredeline! skriver: 12 mars, 2019

  Ja, eftersom brodern tydligt har proklamerat att han vill ägna sig åt sin familj, så borde väl hon också tillåtas detsamma – när hon inte utför sina uppdrag för Sverige och för Childhood!


 6. ancibergfeldt skriver: 12 mars, 2019

  Ser underbart ut! Helt klart att livet
  är skönare på andra sidan. 😤💛


 7. Helene skriver: 12 mars, 2019

  Bror

  Lika mycket är det höljt i dunkel vad storebror Carl-Philips “Don” om dagarna. Likaså svägerskan Sofia. Båda hade under föregående år :2018, mycket sparsamt med “arbetsdagar”–Carl-Philip 52 dagar, Sofia 42 dagar.– anser du Bror , att det ser som om detta par behöver avlastning? KP. Victoria arbetade 129 dagar, Daniel 98 dagar. Dina ständiga nålstick på Madeleine är onödigt korttänkt Bror, då du aldrig ifrågasätter en fullt frisk 40 åring: CP. som faktiskt alltid arbetar lite. Så även hans lika friska hustru. Båda boende utan resväg–förutom deras semesterresor som är frekventa.


 8. MarieS. skriver: 12 mars, 2019

  Fina bilder.
  Att solen skiner det kan jag garantera. Vad maken gör om dagarna ja det spelar väl mindre roll tycker jag eftersom han är en privatperson. Huvudsaken är att han finns där för fru och barn. Härligt att kunna vara hemma med barnen när de är små.


 9. caz skriver: 13 mars, 2019

  Bror, Vet du vad människor som du slumpmässigt möter på tunnelbanan, på apoteket, i salongen på teatern osv jobbar med och hur mycket de tjänar? Förmodligen inte eftersom du inte känner dem och för att det inte heller angår dig. Det är rimligen också därför du inte vet vad Chris O’Neill arbetar med och tjänar – du känner honom inte och det angår inte heller dig.


  1. charlotte skriver: 13 mars, 2019

   caz,
   Jag trodde att det angick oss att kommentera artiklarna!


 10. PernillaA skriver: 13 mars, 2019

  Hur är det med nålsticken mot Sofia ?


 11. josefin skriver: 13 mars, 2019

  Bror, det var en svepande generalisering att kalla USA, eller ens Florida, för lazy-land – ett land (stat) där semester, föräldraledighet inte är givna förmáner och icke heller reglerad arbetstid med en minimilön att leva pa.


 12. Helene skriver: 13 mars, 2019

  charlotte, kommentera artiklarna ,ja.–dock har caz helt rätt i sin kommentar! Vi har lika lite att göra med en persons privata ekonomiska status, i detta Mr. O’Neill,— som om vi skulle spekulera i om tex. du charlotte bor i en andra hands uthyrd etta i Rågsved.


  1. charlotte skriver: 14 mars, 2019

   Helene,
   Här skrivs om alla som på något sätt tillhör Kungahuset. Man har nyligen skrivit väldigt elakt om Sofias pappa och att han sitter på slottet och jobbar i dotterns firma. Vad har det med sanningen att göra. Inte många som kritiserade kommentarerna heller. Att se Madeleines lyxliv i Florida är lite utmanande för folk och många undrar helt riktigt var alla pengar kommer ifrån.


 13. Desirée skriver: 13 mars, 2019

  På vad sätt skulle Madeleine vara en tillgång för Sverige? Hon arbetar till viss del med Childhood och det är ju bra men för övrigt … Tror knappast att det över huvud taget skulle märkas eller göra någon som helst skillnad om hon blev privatperson helt och hållet. Likaså gäller det hennes bror.


 14. Bror skriver: 13 mars, 2019

  Bästa caz!
  Visst är det så. Jag vet inget alls om de människor jag slumpmässigt möter och aldrig ser mer.
  Fast ibland, nåja ganska ofta, blir jag nyfiken och skulle gärna vilja inleda ett samtal – om jag bara vågade. Tyvärr gör man inte så i det här landet. Och skulle man mot all förmodan göra det, blev man nog hållen för smått vrickad, i varje fall lite udda.
  Med prinsessgemålen är det annorlunda. Jag, liksom övriga skattebetalare, har all rätt att ställa krav transparens när det gäller till vad och hur våra surt förvärvade skatteslantar brukas. Sedan finns ju också den konstitutionella sidan av familjens liv och leverne.
  Ibland kan det också behövas någon som försöker bromsa när kungamedia blåser på som värst.


 15. Helene skriver: 13 mars, 2019

  Pernilla A.

  Var sak på sin plats, eller hur? Här, i detta repotage, handlar det om bilder från en dag med sol o bad med barnen, –är detta tillåtet då det gäller Madeleine?—dessutom är korten tagen av paparazzi.–Ej utlagda/godkända av Madeleine.


 16. caz skriver: 13 mars, 2019

  charlotte, Jag säger ingenstans att det inte angår oss att kommentera artiklarna, även om denna i o f sig inte handlade om vad Chris O´Neill jobbar med. Jag förklarar bara för Bror att anledningen till att han inte vet vad Chris arbetar med är för att det inte angår honom (eller någon av oss). Chris har valt att inte vara en offentlig person och har därför ingen som helst plikt att upplysa oss om vad han sysslar med. PernillaA, Betr “nålstick” mot Sofia har jag mig veterligen aldrig gett något sådant trots att hon däremot, till skillnad från Chris, valt att vara en offentlig person när hon tackade ja till en kunglig titel.


  1. charlotte skriver: 13 mars, 2019

   caz.
   Det du skriver i din kommentar är att Sofia inte skulle ha haft någon titel vilket hon ju har och det gläder mig. Hon och Carl Philip är ett par i tiden i vårt land.


 17. Daga skriver: 13 mars, 2019

  Ancibergfeldt. Hahaha.Gräset är alltid grönare på den andra sidan.Kram Daga❣️


 18. Daga skriver: 13 mars, 2019

  PernillaA Spets 5 mm används!Den gör ont😰Aj!!Kram Daga❣️


 19. PernillaA skriver: 13 mars, 2019

  Kära Caz, jag riktade inte mina ord till dig så ta det lugnt.


 20. CVM skriver: 13 mars, 2019

  Ha Ha Ha att solen gör det kan jag garantera……….
  Solen skiner även i sydliga Sverige idag enl appels senaste rapport.
  God Bless America
  CVM


 21. PernillaA skriver: 13 mars, 2019

  Helene om artikeln handlar om Madeleine varför skriver du själv om Sofia och hennes antal arbetsdagar ; du ska kanske andas lugnt ett par gånger innan du med allt vad du har försvarar Madeleine och angående din fråga, dessa bilder ör helt onödiga , hon kan göra vad hon vill på söndagarna precis som alla andra


 22. CVM skriver: 13 mars, 2019

  Prinsessan Madeleine har valt att leva sitt liv just nu i America där hon
  kan vara ganska anonym.
  Hon delar gärna med sig av sitt liv via Instagram.
  Prinsessan Sofia ingift i det Kungliga Huset (på en-ett bananskal) vistas ofta
  i sin lyxiga våning i ett ”Résidences ferme”i Sydafrika tyvärr lägger hon
  inte ut bilder när hon badar vi poolen eller besöker lyxiga beach restauranger.
  En sak är säkert Prinsessorna är mycket goda vänninor och har ofta kontakt
  med varandra.
  HagaSlott har inte den kontakten med Villa Solbacken och då är avståndet
  mellan dessa residence kanske 3 kilometer medans det är 7810 km till Miami.
  Nu rör jag om det igen som den hemska egotrippade person jag är enl Konsttanten.
  Trevlig Onsdag från min soliga AlpTopp;)
  CVM


 23. Bror skriver: 13 mars, 2019

  Caz igen!
  Din till synes slumpvis snitslade tankebana i fråga om vad som angår mig (och andra), när det gäller prinsessmakens socioekonomiska status, är inte helt lätt att följa.
  Låt mig därför slå fast följande: som gift med en svensk prinsessa som, i likhet med sina barn, finns upptagen i den svenska successionsordningen, är det i allra högsta grad en offentlig angelägenhet, om än inte formmässigt legalt tvingande, hur Chris O’Neill har sin försörjning ordnad.
  Att då i magistrala ordalag vifta undan självklarheten av sådan information, vittnar inte om någon större talang att sovra bland stort och smått, viktigt och oviktigt.


  1. charlotte skriver: 13 mars, 2019

   Bror,
   Vi får åter och återigen försöka övertyga om det självklara i denna historia.


 24. PernillaA skriver: 13 mars, 2019

  Claes och även i malaga enligt wetter.com


 25. G.u.i.d.v.v.O.Skaffa dig ett liv, Gredeline! skriver: 13 mars, 2019

  Varför aldrig ett reportage om vad Victoria och Carl Philip gör en ledig söndag?
  Kartläggning av deras bostäder?


 26. Helene skriver: 13 mars, 2019

  Det är knappast inte första gången som transparens över hur våra skattepengar används. Hovet/ Majestätet motsätter sig detta.— Man bör då rimligen inte i första hand, inte ens i 2:a hand, engagera sig i någon person som ej har kunglig titel, ej tillhör kungafamiljen,—men däremot arbetar för sin och familjens försörjning. Kommer därtill från en familj som är ekonomiskt oberoende. –Däremot, –hela den kungliga familjen!– Kungen som fastighetsuthyrare till vänner och bekanta på bästa adresser, m.m. Samt allt som dras in ekonomiskt på Stenhammar slott där Kungen endast betar 1000 kr./år. mm.–Det går att räkna upp hur mycket som helst!


 27. konsttanten skriver: 13 mars, 2019

  Helen: Det finns inget som säger att C-Ph, S, M skall ha kungliga uppdrag fullt ut till heltid.
  Sluta förminska C-Ph o S! Du tjatar om dessa två personer hela tiden!


 28. CVM skriver: 13 mars, 2019

  KonstTanten
  Vi förminskar inga personer på detta forum eftersom vi får frågorna
  av Svdam och dom vill ha våra svar.
  Om det inte passar dig att höra vad vi andra tycker finns det andra forum
  som tex Året Runt eller Hemmets Veckotidning där kan ni få tips om olika
  maträtter med fett eller utan.
  Hur man putsar fönster utan att skada ryggen etc etc
  Ni kan även ställa frågor till en doctor eller advokater etc etc.
  Jag har varit prenumerant sedan Agneta Von Schinkels tid som ägare
  dessutom till olika länder i utlandet dessutom plus kund idag hos Allers.
  Såå var vänlig och sluta med dina egotrippade påhopp på mig och andra
  när kommentarerna inte passar ditt tycke.
  Punkt Slut.
  CVM


 29. Helene skriver: 13 mars, 2019

  konsttanten

  Tror att även du konsttanten noterat, att Madeleine kritiseras för allt, ofta helt urskillningslöst, detta är inte OK.—Vad gäller Carl Philip o Sofia hävdas att de “arbetar så mycket, tom. att de är lämpliga som kungapar,(trots att vi har Victoria o Daniel) som verkligen arbetar.–Då skriver jag ut antal dagar som Cp. o Sofia arbetat för att belysa fakta, dvs. nej, de arbetar inte hårt, trots att min personliga åsikt är att CP. 40 år, i sin bästa ålder,–de allra flesta 40 åriga män i Sverige har i regel nått långt i sin karriär då. Det är inte att förminska–det är ett faktum!


 30. Bror skriver: 13 mars, 2019

  En liten iakttagelse så här en passant.
  Signaturerna Gredeline, Helene och CVM återkommer gärna i sina kommentarer till vad som är sant och falskt. Oberoende av vad som diskuteras är var och en av dem alltid i stånd att avgöra vilka påståenden som är sanna och vilka som inte är det. Argumentera för sin ståndpunkt behöver de heller inte göra.
  Jag kan därför inte förstå annat, än att alla tre måste vara utrustade med en unik egenskap som fungerar som ett aldrig felande sanningskriterium. Om jag bara kunde begripa vad det är…


 31. Helene skriver: 13 mars, 2019

  PernillaA.

  Som du ser Pernilla, var mitt svar skrivet till Bror. Har nyligt fått på “nöten” av X, då jag blev ombedd att ej lägga mej i när kommentaren var ställd till annan.—Nåväl Pernilla, jag svarar dej genom att be dej läsa mitt svar till Bror, samt till konsttanten (som förhoppningsvis kommer in ) där finns “min syn på saken”–.


 32. CVM skriver: 13 mars, 2019

  PernillaA
  Härligt njut av sol och spansk mat och dryck kära vän.
  Har ni bilat ner?
  CVM


 33. konsttanten skriver: 13 mars, 2019

  Helen: Enig i att det är inte ok att kritisera Madeleine. De flesta ger sina barn det de saknade själva som barn, och hon vill vara hemma hos dem, helt ok.
  Du har inte gått i C-Ph:s skor, så tänk efter flera gånger!!
  Om han och Sofia vill vara mkt med sina barn, så också ok!! Nu står inte allt i hovets kalender.
  Måste du upprepa din åsikt om S o Cp? Vilket syfte har det?


 34. Helene skriver: 13 mars, 2019

  Bror.

  Angående din kommentar där jag: Helene ingår, är jag i min fulla rätt att begära följande av dej Bror: –Beskriv exakt v a d–jag sagt som du anser icke är med sanningen överensstämmande. OBS. Med sanning menas i n t e d i n egen uppfattning! Varsågod! Jag skall argumentera–var så säker!
  PS—Bror, har du tänkt på att ironi är som regel en förnärmad patetiker!!!


 35. josefin skriver: 13 mars, 2019

  Väl talat (skrivet) Helene.


 36. CVM skriver: 13 mars, 2019

  Chere Madame
  On passant så återkommer ni väldigt ofta med det som är sant dock handlar
  era inlägg oftas om religonkunskap eller Homosexuella Oscar Wildes levede
  i Paris.
  Att jag CVM är utrustad med en unik egenskap det vet jag redan Chere Madame och alla människor har inte den begåvningen;)
  Men jag kan bara säga såå mycket att jag föredrar människor som skriver om
  kungligheter och håller sig till etik och värdighet i sin kommentarer men framförallt till sanningen här på Svdam Kunglig tidning.
  Att ni inte begriper varför etik respekt värdighet är något vi värderar högt
  beklagar jag.
  På den tiden Oscar Wilde levde fanns inte reality program men han klädde
  av sig naken i Montmartre dock visade han sig bara för sina älskare.
  Jag kommer att fortsätta sååååå länge jag orkar och tiden räcker till att
  röra om i denna samling av olika åsikter det är det som är demokrati.
  Väl Mött Igen Chere Madame
  ClaesVonMonaco Prenumerant since 1987


 37. caterine skriver: 13 mars, 2019

  Finns absolut ingen anledning varför vi ska betala apanage till andra än kungen och Victoria, de övriga familjemedlemmarna klarar sig själva på sina förmögenheter och det lilla de utför, matlagningsdomare, dela ut nåt pris eller annat kan andra utföra.


 38. PernillaA skriver: 13 mars, 2019

  Nej flyg 2 timmar från oss så smidigt det är det underbara att bo mitt på kontinenten och sen blir det Falsterbo till påsk


 39. CVM skriver: 14 mars, 2019

  PernillaA
  Det är det bästa av allt att ha nära till Berg eller Hav när man bor mitt i.
  Ha en underbar Weekend.
  CVM


 40. IngridR skriver: 14 mars, 2019

  Caterine
  Precis så! Apanage endast till kungaparet och kronprinsparet är lösningen. Låt de andra, ingifta via väl vallade bananskal ( roligt, CVM! ) eller av äkta kärlek, skaffa sig utbildning och arbete. Resultat- slut på all kritik!


 41. G skriver: 14 mars, 2019

  Skal du først snakke om hvor mye de jobber, bør du også ta høyde for at de faktisk jobber utenom det de gjør i offentligheten. De har faktisk kontortid i tillegg. Så disse dagene du snakker om er ikke riktig. Dermed bør vi alle også media slutte med denne tellingen av hvem som jobber mest for den blir ikke riktig uansett hvordan vi vrir og vender på den. Hvem som satt mest på kontoret har vi ingen mulighet til å sjekke. Så dermed vet INGEN hvem som jobbet mest, og hvor lange dager de hadde. Logikken derimot sier nok at høyere stilling, mer jobb med møter og andre administrative oppgaver.


 42. PernillaA skriver: 14 mars, 2019

  tack detsamma


 43. Bror skriver: 14 mars, 2019

  Bäste CVM!
  Här ligger det förstås när till hands att bruka Helenes omdöme om dig som “harmlös”. Men så elak är jag inte.
  Vi vet ju alla hur förtjust hon är i “fina ord”. Då kan det bli så här tokigt.
  Jag misstänker faktiskt att hon, före det att hon som nu lyckliggör patienter, har en tidigare karriär bakom sig som författare av produktbladsinstruktioner. Hör bara!
  “Stort T A C K för att Ni valde den undergörande sadeltvålen Stjärtamjuk.
  Före applikation vänligen beakta följande…”


 44. Bror skriver: 14 mars, 2019

  Bästa Helene!
  Jag ska inte trötta ut dig och läsarna genom att redovisa en så sorgesam syndakatalog. Det räcker gott och väl med att hänvisa till de tillmälen du genom åren smetat på mig. Vissa var så grova att moderator vid närmare eftertanke valde att radera dem. Senast hände det för bara några dagar sedan.
  Vad som aldrig kom så långt som till trycket, kan var och en säkert föreställa sig.


 45. G.u.i.d.v.v.O.Skaffa dig ett liv, Gredeline! skriver: 14 mars, 2019

  Bror
  Nej, jag är inte utrustad med en unik, mystisk egenskap, endast en del kunskap om hur människosinnet fungerar!
  Jag har flera gånger förklarat för dig att om man känner en person sedan tidigare, så kanske man följer med ibland i händelserna. Är det en redan välkänd person så är det väldigt många som känner till fakta i fallet.
  Ex. ; Tänk dig att du känner Daniel långt innan han blev upphöjd till prins och han hade gjort sig allmänt känd, skulle du ha mage att mörka hans liv då också?


 46. G.u.i.d.v.v.O.Skaffa dig ett liv, Gredeline! skriver: 14 mars, 2019

  Forts. Bror
  Du har ju gett oss din upplevelse av familjen H., tänk om det är andra som har fått en helt annan upplevelse av dem?


 47. MarieS. skriver: 14 mars, 2019

  Helt säker på att du skriver till rätt person?


 48. Bror skriver: 14 mars, 2019

  Bästa Gredeline!
  Uppriktigt sagt förstår jag inte alls vad du vill ha sagt med kommentaren riktad till mig. Sorry!


 49. PernillaA skriver: 14 mars, 2019

  Bror 🙂


 50. Helene skriver: 14 mars, 2019

  Bror.

  Dina försök att vända på allt–är inte imponerande. Tvärtom. Fakta: Redaktionen har raderat många av dina inlägg. Tom. små barn har ej varit fredade! — Däremot har inget av mina kommentarer raderats. Alla dina olika signaturer känns igen på budskapet. Alla kan läsa din hånfullhet du skrivit om mej här ovan, trots adresserat till CVM. –Du är nu för mej en persona non grata.


 51. Helene skriver: 14 mars, 2019

  CVM.

  Bra skrivet Claes, du har sett genom draperierna!!


 52. Birthe Vejrum skriver: 14 mars, 2019

  Jeg tror nu ikke Madeleine besøger en beach-club, men snarere en country-club. Selv om Florida har vidunderlige sandstrande, så har de også krokodiller, som er ganske frække på de kanter.
  Jeg har set billeder fra et hotel, hvor terrassekanten lå så langt ude i vandkanten, at man kunne være så “heldig” at se spækhuggere svømme langs kanten – det vil til at holde sine tæer uden for rækkevidde der!
  Chris’ økonomi finder jeg OK at interessere sig for, netop fordi han arbejde med hedgefonde, af samme grund måtte han forpligte sig til IKKE at røre svenske virksomheder! Det afslører vel, hvilken business karakter har arbejder med, skulle
  jeg mene.


 53. Birthe Vejrum skriver: 14 mars, 2019

  At kunne fungere som dommer er i madkonkurrencer er det meget få forundt at kunne, så stor ros til Carl – Philip.
  Har SvenskDam ikke billeder fra den seneste?


 54. IngridR skriver: 14 mars, 2019

  Charlotte 13 mars
  En vänlig fråga kring ditt yttrande: ” CP o Sofia är ett par i tiden” Hur menar du då?


  1. charlotte skriver: 15 mars, 2019

   IngridR,
   Carl Philip och Sofia liksom Kungaparet är enkla människor som vem som helst vilket passar i vårt oroliga land idag. Jag kan tycka att Carl Philips systrar var och en på sitt sätt är überkungliga och vill verkligen visa det också. Det som är sympatiskt med alla Kungaparets barn är dock att de till synes sätter sina barn främst av allt. Det är fint att se.


 55. Marie S skriver: 15 mars, 2019

  Birthe, ja det är med all säkerhet ett “säkert ställe” som familjen vistas på.
  Att hålla undan tårna är nog säkrast. Det finns många vattendrag och alligatorer och dom finns ibland i både pool trädgård och på vägar. Så fort det blir riktigt varmt så tar dom sig en promenad. Titta på you tube-ingenting man precis vill ha i sin trädgård.


 56. CVM skriver: 15 mars, 2019

  Tack Hennes Kungliga Höghet Prinsessan Madeleine ni är tillbaka som
  nummer 1 kommentarsfältet hos Svdam ni slår både Meghan men också
  er egen familj i hästlängder i populäritet.
  Hittills 58 kommentarer.
  CVM


 57. PernillaA skriver: 15 mars, 2019

  Oj en person non grata
  Så blir det när man hamnar i underläge och inte har några argument, men hur vad det med olika nick här Gittan Jönsson tex du förråder dig med dina alltid lika otrevliga kommentarer om prinsparet så ibland ska man sopa framför sin egen dörr först


 58. Birthe Vejrum skriver: 15 mars, 2019

  Jeg kan se, at min pc har arbejdet “på egen hånd” igen! GRrrr 🙁


 59. G.u.i.d.v.v.O.Skaffa dig ett liv, Gredeline! skriver: 15 mars, 2019

  Bror
  Jag har länge förstått att du inte förstår! Kan bara beklaga då.


 60. Bror skriver: 15 mars, 2019

  Gredeline
  Inget försök att hyfsa texten?


 61. CVM skriver: 15 mars, 2019

  Välkommen till Falsterbo/Skanörs Krokodilfarm.
  Fri Entree.
  CVM


 62. Helene skriver: 15 mars, 2019

  Gredeline

  Förvänta dej inte att få ett svar av Bror.—-Läs min kommentar till vederbörande—och läs sedan svaret—Det säger intet!!! Finns intet att debattera! Därför skriver Bror som hen gör–för att slippa konfronteras med fakta!—Ordpiruetter, upp o ner bak o fram–det är kännetecknet!! —Gredeline, ödsla inte krut,,, snart är det sommar,,ha en skön Helg.


 63. konsttanten skriver: 15 mars, 2019

  Pernilla A: Bra sagt!
  Jag scrollar förbi både CVM och Bror numera.


 64. G.u.i.d.v.v.O.Skaffa dig ett liv, Gredeline! skriver: 15 mars, 2019

  Helene
  Jag vet! Det finns ingen anledning att varken läsa eller svara de faktaskygga signaturerna här. När argumenten tar slut börjar de bita sig själva i svansen med avslöjande härskarmetoder.
  Tack & lov så har redaktionen börjat radera de allra grövsta personliga kränkningarna numera. Stort tack!! Övriga hoppar vi över.
  Tack det samma! Hoppas sommaren snart är hos dig! Hos mig får den gärna dröja, ty jag tål inte värme. (reser till Ålands jäsande hav i helgen! 🙂 )


 65. G.u.i.d.v.v.O.Skaffa dig ett liv, Gredeline! skriver: 15 mars, 2019

  …Dessutom är det här ett åsiktsforum. Just den här artikeln handlar om Madeleines söndag och inte om Helene, CVM eller Gredeline.


 66. CVM skriver: 15 mars, 2019

  KonstTanten
  Saknar inte din respons såå jag hänger inte läpp för det.
  CVM


 67. CVM skriver: 15 mars, 2019

  Tänk vilken turbulens det blir för att hennes kungliga höghet doppar
  tårna i en svimming pool i förorenade America.
  Jag deppar inte ihop för att jag har blivit kallad harmlös alkolist rasist homohatare lögnare översittare nyrik ja listan kan göras lång.
  Att man skrollar förbi mina kommentarer gör mig ännu mera taggad
  att reta 69 åriga surkärringar som är humorbefriade eller amerikanskan
  som tror hon lever mellan Trumps skyskrapor.
  Som tur är tycker vi olika men att vissa inte accepterar detta förvånar mig
  i ett demokratiskt land som Sverige.
  Leve Konungen För Sverige I Tiden
  Väl möt igen Kära Vänner Trevlig Helg
  Sååå väl möt igen och en Trevlig Helg
  PS.Glöm Nu Inte Scrolla Förbi CVM
  ClaesVonMonaco


 68. konsttanten skriver: 15 mars, 2019

  Älskade Åland! Glöm inte att köpa inlagd pumpa/peitattu krupits! Så gott.


 69. Eva M skriver: 15 mars, 2019

  Dessa bilder är tagna på prinsessan Adriennes födelsedag av paparazzis . Vad dom gör på dagarna när de stora barnen är i skolan är väl inget att gnälla om. Prinsessan har rätt till ett års ledighet precis som andra svenska mammor har i samband med födelse av barn. Tror ni inte kronprinsessan och prinsessan Sofia gör det med sina barn men dom gör det på privata ställen.


 70. Eva M skriver: 15 mars, 2019

  Dessutom var det en söndag och då får man faktiskt göra som man vill även en prinsessa med sin familj.


 71. CVM skriver: 15 mars, 2019

  Gredeline
  Enjoy ditt älskade Åland.
  Fortsätt även att tycka och tänka på detta åsiktsformat om ”kungliga”
  Trevlig Helg och en jätte kram
  CVM


 72. Helene skriver: 15 mars, 2019

  Bror.

  Det är inga som helst problem med att förstå vad Gredeline önskar ha svar på!
  Att låtsas att du inte förstår , är genomskinligt!—


 73. IngridR skriver: 16 mars, 2019

  Charlotte 15 mars
  Tack för svar!
  Tycker inte att det uberkungliga gäller Victoria. Hon har gift sig med en man av folket, har lätt att ” ta” folk, precis som sin mor. Är ute på vandringar i olika delar av landet, där sällskapet är ”vanligt” folk. Går runt och hälsar och tackar dem som uppvaktar henne på födelsedagen. Trivs i Ockelbo. Victoria har för mig alltid framstått som en mycket chosefri person.


 74. Daga skriver: 16 mars, 2019

  När jag läser kommentarerna, ja jag läser alla,finns det en jag känner värme,sympati och respekt för ååå så där alldeles extra.Varmaste kramen till Pernilla A❣️Mvh Daga.


 75. charlotte skriver: 16 mars, 2019

  Sanningen är väl att Madeleine älskar paparazzis, och har en lagom irriterad min. Hon vill visa svenskarna hur hon “trivs” och slipper lägga ut bilder själv på Instagram. Win-win-situation. Tror att hennes vänner skulle hålla med mig.


 76. CVM skriver: 18 mars, 2019

  Konsttanten
  Där kom jag allt på dig SCROLLA VIDARE!!!!!!!
  CVM


 77. Storebror skriver: 18 mars, 2019

  Charlotte,gilla knappen på. Sanning talar du som vet.


 78. charlotte skriver: 18 mars, 2019

  Tack Storebror! Ja det får vara någon måtta på naiviteten.


 79. Storebror skriver: 18 mars, 2019

  Charlotte, ja, du vet så mycket som vi andra inte vet. Det är ju bra att du kan berätta sanningen. Men jag undrar bara , hur du vet allt det här, att Madeleine gillar paparazzi? och att hennes vänner också vet, pratar du med dem?


 80. Helene skriver: 18 mars, 2019

  Charlotte, “sanningen är väl”—nu var det inte dina spekulationer som var någon sanning Charlotte, eller hur?


 81. Saga skriver: 18 mars, 2019

  Eva M, vill du vänligen förklara för mig, och kanske även andra skattebetalare, vänner av ordning, hur någon som inte är folkbokförd i Sverige sedan jag minns inte när kan åberopa svensk föräldraförsäkring. Själv trodde jag, uppenbarligen helt fel, att varje lands inhemska lagar gäller för de som mantalsskrivit sig där. Du ser, din kunskap väger tungt.


 82. CVM skriver: 18 mars, 2019

  Charlotte
  Mycket märklig kommentar från dig ang Madeleine jag vet att hon trivs
  mycket bra i Amerika har alltid gjort.
  Win Win för att hon lägger ut bilder på Instagram, dessutom VET jag att
  hennes vänner inte skulle hålla med dig om din beskrivning av Madeleine
  den är helt enkelt fel.
  Prinsessan Madeleine skulle aldrig bli irriterad eftersom hon har samma
  goda hjärta som sin Mor.
  Däremot på den andra sidan när vi tittar på den nuvarande Statschefen och
  den blivade Drottningen.
  Här kan vi ofta se en krystad och irriterad min.
  CVM


 83. Marita classon. skriver: 19 mars, 2019

  Instämmer till fullo.


 84. Helene skriver: 19 mars, 2019

  CVM.

  En rakryggad kommentar. Tack!


 85. charlotte skriver: 20 mars, 2019

  Claes, ibland skriver vi ytligt ibland lite djupare om kungligheterna. Jag blev besviken på Madeleine under Childhoodeventet nyligen. Hon gjorde det till en väninnegrej och Drottningen blev utanför. Drottningen svalde förtreten och åkte express med Kungen till Åre nästa morgon. Carl Philip hade tagit hänsyn på ett annat sätt.


 86. CVM skriver: 20 mars, 2019

  Charlotte
  Dessa vänninor Madeleine hade arrangerat till Childhood eventet är
  nära vänner till KungaParet dessutom föräldrarna likaså.
  Drottningen svalde förtreten????
  Charlotte titta igen på ”Året med Kungafamiljen” när Drottningen pratar om
  sina barn är hon stolt för deras angagemang.
  Carl- Philip har en mycket nära relation med sin lillasyster.
  Drottningen hade ”givit” order till Madeleine att arrangera detta event för Childhoods 20 års jubileet.
  Att KungaParet åkte till Åre dagen efter var väl för VM och plikttrogen som
  KungaParet är blev nattsömnen bara några få timmar.
  I detta fall har jag ”full teckning” för mina påståenden lika så att Sofia inte
  fanns på plats var pga andra uppdrag såå någon ”groll”mellan Sofia
  och Madeleine existerar inte.
  Trevlig Dag
  CVM


Annons

Laddar nästa artikel…